Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
@Psyside Тенќу,поише да си купиш :) Silver Scen можда бил нуклеарен али не мојов, реформулација изгледа али пак е бајаги јакичок. One man show gold може тој епитет да го земе, носи се пред себе мирисов али е поспецифичен малце. Па после иде Bogart pour homme па silver scent па one man show, по јачина. Овој последниов ми е закон али е олдскул до крај така да позитивни коментари строго од особи над 40 или некој ко мене вака :) Encre Noire е спешл стварно. Неам сретнато ништо слично. Се тоа шо имаш слушнато е точно. Класа ептен,особено па ако е врнежливо... Она убавото у Dior homme cologne го има овде у зимска варијанта :) Незнам како ама и јас и другар исто мислиме. Ако имаш прилика зимај ич не му ја мисли, за тие пари...
За диоров исто,cologne, пробај pino rainforrest, многу сличен на почеток, исто, мислење од тројца. За ич пари имаш онака диор за навака натака. Добро не баш али доволно.

има на ebay комбо од 3 парфеми од по 30 мл Bentley Intense за $33.99 и достава $9.95, ако има заинтересирани 3ца заедно да ги купиме ке не фати по $14.5 по човек за парфем еве линк
http://www.ebay.com/itm/Bentley-Int...497678?hash=item4197410f8e:g:oAoAAOSwv0tVbjo3
Си го користел некад? Ја би нарачал ако е добар.

моментално се смета за најдобар и најквалитетен дизајнерски парфем од што излегол на пазарот во последните две години, со екстремна долготрајност и проекција, најфален е

Се погоди поклонот годинава.
12463706_10153417077454370_786986377_n.jpg

Добри парфимерии во Скопје освен Еликсир, Шатци и Космо? Online од кај земате?

моментално се смета за најдобар и најквалитетен дизајнерски парфем од што излегол на пазарот во последните две години, со екстремна долготрајност и проекција, најфален е

Encre Noire го јаде Bentley Intense, мада двата се неверојатни.....што искочи со нарачкава иначе?

Имам нови фаворити,

Creed - Royal Oud

Tom Ford - Oud Wood

Parfums De Marly - Herod

Dior - Feve Delicious

Serge Lutens - Chergui

Последно уредено:
@Psyside Ова нешто така пориступачно а :) Овие ти се фаворити на слепо или има негде кај нас? Ако ума кажуј каде и да палам патиките.

Шо цена е 212 VIP?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

@Psyside Ова нешто така пориступачно а :) Овие ти се фаворити на слепо или има негде кај нас? Ако ума кажуј каде и да палам патиките.

Не ми се тие фаворити of all time, али ми се едни од најдобрите нови...

Ако направам листа на најдобри ever според мене, би гласела вака...

1. Aventus

2. Reflection Man

3. Dior - Feve Delicious

4. Amouage - Jubilation XXV (best oud ever)

5. Dior Homme Intense

6. Tom Ford - Oud Wood

7. Creed - Royal Oud

8. Serge Lutens - Chergui

9. Parfums De Marly - Herod

10. Hermes -Terre d'Hermes

На мое изненадување, во Cosmo - Зебра има добар избор на хај енд и вон сериски (niche брендови) иди и тестирај си :)

Последно уредено:
@Psyside Да да,и мене ме збунија кога ги видов, и во ситимол исто ги има во космо, Bond no9, amouge, anick goutal... xerjoff задњи пут бидов донеле...има уште ама не ми текиња. Али Creed, Ford, Serge или па дизајнерскиве у стил на dior fd или пак armani prive ги нема нигде овде. Aventus сум немал прилика да го надушкам никад, тоа сакам да го начекам као и TF oud wood и tuscan leather.

@Psyside Да да,и мене ме збунија кога ги видов, и во ситимол исто ги има во космо, Bond no9, amouge, anick goutal... xerjoff задњи пут бидов донеле...има уште ама не ми текиња. Али Creed, Ford, Serge или па дизајнерскиве у стил на dior fd или пак armani prive ги нема нигде овде. Aventus сум немал прилика да го надушкам никад, тоа сакам да го начекам као и TF oud wood и tuscan leather.
Tuscan Leather е малце прецент, али долготрјаност буквално 2 дена, сериозно после туширање уште мириса, болна работа - екстремно мажествен, тоа што е класифициран како unisex, е чист BS маркетинг.

TV & Oud Wood ми се врв од TF. Aventus е страшно добар. Сепак, покрај Amouage, сите овие се како мали деца, 3 класи се над сите, само незнам vs Xerjoff дали би биле уште толку доминатни - подобар темјан и состојки генерално нема шанси да најдеш, неверојатен квалитет.....не користат алхохол воопшто.

Пробај ги XXV, Reflection Man и Interlude Man. Feve Delicious е најдобриот гурмански ever.....неверојатно yummy е. Oud Wood ми е classy night out - drinking vibe, како микс на мирис на водка - boozy, со екстремно модерна нота на oud скоро и да не се осеќа за разлика од XXV, Royal Oud, или пак кралот од времето M7.

Последно уредено:
дајте некој сајт што испорачува во мк парфеми со нормален шипинг. може и во пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom