Clen 7
Од Форумот
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 2.843
- Поени од реакции
- 360
@Psyside Тенќу,поише да си купиш
Silver Scen можда бил нуклеарен али не мојов, реформулација изгледа али пак е бајаги јакичок. One man show gold може тој епитет да го земе, носи се пред себе мирисов али е поспецифичен малце. Па после иде Bogart pour homme па silver scent па one man show, по јачина. Овој последниов ми е закон али е олдскул до крај така да позитивни коментари строго од особи над 40 или некој ко мене вака
Encre Noire е спешл стварно. Неам сретнато ништо слично. Се тоа шо имаш слушнато е точно. Класа ептен,особено па ако е врнежливо... Она убавото у Dior homme cologne го има овде у зимска варијанта
Незнам како ама и јас и другар исто мислиме. Ако имаш прилика зимај ич не му ја мисли, за тие пари...
За диоров исто,cologne, пробај pino rainforrest, многу сличен на почеток, исто, мислење од тројца. За ич пари имаш онака диор за навака натака. Добро не баш али доволно.

За диоров исто,cologne, пробај pino rainforrest, многу сличен на почеток, исто, мислење од тројца. За ич пари имаш онака диор за навака натака. Добро не баш али доволно.