Рамна Земја?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Македонија, 2016 година. Вжештена дебата дали земјата е топка или равна плоча.

Знаев дека сме ГЛУП народ, ама социјалните мрежи дозволија цела таа глупост да излезе на видело. Им дадоа шанса на глупите, простите, необразованите да излезат на видело во цел нивни сјај. Секогаш сме биле глупи и затуцани, ама таа затуцаност најчесто остануваше под површината.

Вода од три чешми, теории на заговор, цел свет не мрази ама не се даваме, Земјата е плоча, Грујо е спасител.

Навистина ми е срам што сум Македонец.

Pance24

Мариовец
Член од
26 август 2012
Мислења
270
Поени од реакции
104
44та секунда гледајте дали земјата е рамна или тркалезна :pos:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.431
Еден тип му оставил коментар: „Мораш да ми дадеш број од дилерот“. :pos:

Нас и твоите верувања не нѐ загрозуваат како личности, ама сепак се погрешни и да не речам - смешни. (y)
Мене искрено и ме загрозуваат пошо ако речам дека земјата е округла веднаш ќе добијам етикета на предавник, соросоид и ќе ме „брцаат“ со ножеви по паноа. :D

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Conspiracies i se e mozno :D
The trouble is ...
U zemjava sekoj misli deka e kompetenten za sekoja tema, ekspert za se', znaci u redu e ako ne vi ide fizika, geografija, astronomija.. sigurna sum deka kje se pronajdete u nesto sto ve biva. :)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Во меѓувреме раперот B.o.B. твитна пред 3-4 дена дека земјата е рамна па дури и песна направи :)
Rapper Insists Earth Is Flat; Famed Scientist Disagrees
ама оваа му е подобра:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.108
Temata ne e za B.o.B

Temata ne e za Milenko

Anti raperi

Anti vmrovci

Ubij se be brat :)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Temata ne e za B.o.B

Temata ne e za Milenko

Anti raperi

Anti vmrovci

Ubij se be brat :)
Ја од прееска пробувам да те разберам што сакаш да кажеш ама искрено не те разбирам. Ако ја погледнеш песната на БоБ ќе ги видиш неговите аргументи. Ништо не реков за човекот и тоа е во склоп на темава. Е сега не знам што е твојот придонес на темава освен некои неразбирливи глупости насочени кон мене.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.262
Поени од реакции
84.360
Освен ако не го тролаат вакви ајвани само тука може да се родат. :pos:

еден од овие трола. го познавам
(а може и не го познавам доволно добро)

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.108
Ја од прееска пробувам да те разберам што сакаш да кажеш ама искрено не те разбирам. Ако ја погледнеш песната на БоБ ќе ги видиш неговите аргументи. Ништо не реков за човекот и тоа е во склоп на темава. Е сега не знам што е твојот придонес на темава освен некои неразбирливи глупости насочени кон мене.
Ti rece da ne zborime za Milenko, deka ne e temata za nego. Milenko ja komentira situacijava.
Sega zboruvas za B.o.B, a temata neli, ne e za nego. B.o.B ja komentira sitaucijata.

Glup eden.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ti rece da ne zborime za Milenko, deka ne e temata za nego. Milenko ja komentira situacijava.
Sega zboruvas za B.o.B, a temata neli, ne e za nego. B.o.B ja komentira sitaucijata.

Glup eden.
Не брат ти си глуп. Еве да ти поедноставам. Миленко, Петко, Станко, њот, брутус вика ЗЕМЈАТА Е РАМНА и во прилог дава податок немало директни летови од кејп таун до рио. И ти место да речеш, глупости има летови еве чичко гугл шо вика (затоа што нели ТОА Е ТЕМАТА) , ти викаш Миленко пробува да ја дефокусира јавноста, миленко е козар, миленко петко станко е провладин, ВМРО нема да победи со овие теории и тн. Сега јасно ти е?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.973
Поени од реакции
42.689
Не брат ти си глуп. Еве да ти поедноставам. Миленко, Петко, Станко, њот, брутус вика ЗЕМЈАТА Е РАМНА и во прилог дава податок немало директни летови од кејп таун до рио. И ти место да речеш, глупости има летови еве чичко гугл шо вика (затоа што нели ТОА Е ТЕМАТА) , ти викаш Миленко пробува да ја дефокусира јавноста, миленко е козар, миленко петко станко е провладин, ВМРО нема да победи со овие теории и тн. Сега јасно ти е?
може на никому не му треба лет од кејптаун до рио? си помислил на тоа?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.108
Sekoj mora da pretpostavi koja zatskriena agenda ima nekoj za da napise takva retardiranost.

hence, milenko ja defokusira javnosta muabeti, bob se populalizira, brutus e glup, etc...

Kajgana Shop

На врв Bottom