So sreca da ti e, decki!вчера си го подигнав указот, немав закажано, но завршив работа
Drugar isto i jas sum kako tebe neznam so da pravam ima pominato 3.5 meseci I nema nikakvi promeni.здраво сако да прашам подадов дополнителни документи пре 4.5 месеци и се нема ништо десено од тогаш со новиот систем за проверка ми пишува
Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП дали знае некој или дали може да се пише емаил да се провери што се случува и до каде е постапката кога ги подавав документите ми кажаа дека за 1 до 3 месеци ќе се среди ама нема никаков резулт
Ne ,mislev za dokumenti izvodi,uverenija ne za orginal pasosi ,toa i ne go baraaat gi imaat vo sistemKako mislis original dokumenti,ako imame prilozeno pasos od rodnina nemoze da go nosime pasosot tamu.vo sekoja drzava cuzda patna isprava ili licen dokument e nezakonsko dejstvo,eden posrednik od strumica duri i v zatvor bese zasto mu nasle pasosi vo kola.kopii da i originalni izvodi ama pasos nesmees
So podiganje na ukazot dobivas i drzavjanstvo?вчера си го подигнав указот, немав закажано, но завршив работа
I jas isto godina tocno na dopolnitelna so dokument brojce od 2013/11XXX[DOUBLEPOST=1453975801][/DOUBLEPOST]Denes pravam godina kako sum na dopolnitelna proverka ,povelete na torta i namesto pokloni neka mi odgovorat tie so promeni kolku vreme bile na dopolnitelna pred da imaat bilo kakva promena
Jas sum edna godina na dopolnitelna i stoi istiot status. Im pisav dosega preku 10 mejlovi na nitu eden ne mi vratija. A imam orginal dokum odneseno.здраво сако да прашам подадов дополнителни документи пре 4.5 месеци и се нема ништо десено од тогаш со новиот систем за проверка ми пишува
Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП дали знае некој или дали може да се пише емаил да се провери што се случува и до каде е постапката кога ги подавав документите ми кажаа дека за 1 до 3 месеци ќе се среди ама нема никаков резулт
Можеш да пробваш - http://archives.bg/wars/SEARCH-s-2Истото се сличи и кај мене. Иако наведов доста податоци, не пронапле ништо. Можеби се е само за пари, кога видоа дека ни се потребни, не знам што да кажам...За разлика од тебе немам дополнителен маил.
даSo podiganje na ukazot dobivas i drzavjanstvo?
Дали познаваш некој кој има добиено државјанство со потврда од здружение?Ти имаш култура?
Немаш очигледно, јас ќе пишувам што сакам на оваа тема се додека се придржувам до правилата, ти немора да читаш ако не те интересира, а не си запнал само да реплицираш и да ми кажуваш какви муабети јас пишувам и да одиш оф топик со ова.
Мене сите членови поодамнешни овде ме знаат, и знаат какви постови и имформации јас давам доказ за сето тоа ти се лајковите од членовите овде.
Се што сум пренела е вистина, имам луѓе во Бугарија и тоа е тоа.
И ќе те замолам да престанеш со реплицирање и вреѓање со таканаречените "шапшал" муабети, не си ја докажувај омразата, дрскоста и некултурата поготово со жени.
Поздрав и секое добро.
Не планирам да дискутирам со некултурни, а да ме спречиш да пишувам не можеш.
Goran bezcelno go postavuvas prasanjeto ,zatoa sto seuste nema clen na koj mu e razgledano baranjeto so potvrda ,najverovatno ke treba a pocekas uste nekoe vreme mesec dva tri dodeka da razgledat takvo baranje a do togas moze da slusas samo pretpostavkiДали познаваш некој кој има добиено државјанство со потврда од здружение?
Druze licno gi dostavi ili posrednikotDenes pravam godina kako sum na dopolnitelna proverka ,povelete na torta i namesto pokloni neka mi odgovorat tie so promeni kolku vreme bile na dopolnitelna pred da imaat bilo kakva promena