Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те мислаах за машко:nesum:абе видејте тие од ФА колко шо имаат они у нивните галви јас у долната имам толко !!!:bip:
абе видејте тие од ФА колко шо имаат они у нивните галви јас у долната имам толко !!!:bip:
Што ти значи слобода на пишување...абе видејте тие од ФА колко шо имаат они у нивните галви јас у долната имам толко !!!:bip:
Море 4етворка шо знаиш ти за навивање освен тие 4етворките а може и 6ески пишишlozari nz kako mozat da se smeetat za naviva4ka grupa stvarno treba malce da gi naucite pesnite ne samo pej a neznaes so pees.ne sum za femili ama mislam deka treba da imate respekt kon niv tie vo kosarkata se najaka naviva4ka grupa pa posle toa 4kembari pa ajduci.
ZIV I ZDRAV DA SI MI CEDO BOZJE...PAMETEN COVEK NA FORUMOV PO DOLGO!!!
Луѓе шо очекувате од wild Monkeysneutralen covek od strana eve vi kazuva koj sme i sto sme !!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:abe so me zadevas sea mene nz so te boli vistinata deka nemate pojma od navivanje zal mi e ama toa e toa i svi ne nadvikale koga toa duri se tepavme so dzandarite abe nz kako nemas stram da zboruvas ve zaginavne neznaevte kako da ni vratite samo nz so ti e filmot sakas da se pofalis neso demek jaki sve abe aj kazi iskrteno dali ne vi bevme vodzi ko iggraja feni-mzt za kupot toj vodzata vas prvo nas ne prasuvase za pesna pa posle vas vi ja kazuvase da ja peetei najako od se bese ko ja zapejvte bojan 13 na femili a oni vrska nemaat so komiti ali toa e toa selja4ana teska sve
ama najmnogu vi vredat tapanite za na svadba so vi se jamaha bea mislam
![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Мајмуне џабе глумеше реалност се виде сеа тоа
А инаку прво ви научите се да навивате оти тоа беше резил ејј 20 души дали навивате ејјј
Срамота.
А како да му викам кога они сами се нарекуваат Мајмуни?:nesvest:Следниот пат кога ќе наречеш некого мајмуне ќе те банирам...Или дискутирај како што треба или нема да дискутираш воопшто...
Има име на форумот...А како да му викам кога они сами се нарекуваат Мајмуни?:nesvest:
Само тоа го прашуваш еј:pos2::pos2:4e odite lozari za makedonija-holandija?