Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Одиш горе лево во опции на Maxtv, потоа на All и ќе ти се покажат сите телевизии па бираш која што сакаш да гледаш[emoji102]
97a3d2f20c9f1feac13efb66bef8cffe.jpg

Каде е лево? Ако влезам на канали во живо, па кликнам на некој, ми дава Сними или Сподели. За двете ми бара логирање, а за гледање ми дава порака ...само од Телеком мрежа... Или не е овој водичот?

Каде е лево? Ако влезам на канали во живо, па кликнам на некој, ми дава Сними или Сподели. За двете ми бара логирање, а за гледање ми дава порака ...само од Телеком мрежа... Или не е овој водичот?
uploadfromtaptalk1453915793529.pnguploadfromtaptalk1453915801019.pnguploadfromtaptalk1453915805822.png

Ако си на Т-Мобајл оператор тогаш регистрирај и логирај ,а ако не си тогаш инсталирај Зулу или оди директно на интернет zulu.mk

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Ако си на Т-Мобајл оператор тогаш регистрирај и логирај ,а ако не си тогаш инсталирај Зулу или оди директно на интернет zulu.mk

Има некои луѓе живеат и надвор од МК[emoji6]

Можам да најдам user од Телеком, само што веќе преку Kodi имам што ми треба. Ми дојде чудно, зошто во mx не ми дозволува web.maxtv.mk директно да ја вчита? Знам дека имаше некоја "финта", ама како беше...?

Отклучи bootloader, инсталирај custom recovery (во зависност од hboot верзијата што ја имаш), инсталирај custom kernel, инсталирај SU и моли се да биде сѐ во ред :) Зошто сакаш да го рутираш?

Може да заглавиш на mount /system и фрли го телефонот (иако и за тоа има лек). HTC двојно го заштитува системот.
ооо ако е волку ебавање не пробувам ( иначе пробав со воа до некаде ама се откажав)
Знам има програми само кликаш роот и толку ..

Macedonia TV Guide, не MaxTV :D Гледам нема лево. Во секој случај фала :)

Јас користам МакТв од Јонцевски, и добра е за гледање на телевизија. Прво се симнува маркетот Aptoide, и во него го има овој програм. Добар е.

А MaxTV како што ми кажаа на сервисот на мобимак, гледањето се наплаќало па ја избришав апликацијата . Дали знаеш како е оваа опција со плаќањето, пошто операторката ми рече дека дополнително да се уплати 150 денари за незнам колку минути гледање

Можам да најдам user од Телеком, само што веќе преку Kodi имам што ми треба. Ми дојде чудно, зошто во mx не ми дозволува web.maxtv.mk директно да ја вчита? Знам дека имаше некоја "финта", ама како беше...?
Е па тогаш најубаво терај си на Коди од тоа нема подобро [emoji106][emoji6]

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Јас користам МакТв од Јонцевски, и добра е за гледање на телевизија. Прво се симнува маркетот Aptoide, и во него го има овој програм. Добар е.

А MaxTV како што ми кажаа на сервисот на мобимак, гледањето се наплаќало па ја избришав апликацијата . Дали знаеш како е оваа опција со плаќањето, пошто операторката ми рече дека дополнително да се уплати 150 денари за незнам колку минути гледање
Уште работи таа апликација? Браво! Кога ја тргнаа од Гугл Плеј, ја баравме на сите можни начини и џабе. Како и да е, ова за Телеком: http://www.telekom.mk/mobilna-televizija.nspx#groupItem155

Направиле "услуга" за мобилен, таблет... Читни на линкот, мислам беше 200 денари месечно, за 20 часа гледање. Услугиве им станаа сѐ поскапи и поскапи. Ама и тие барем да беа услуги. Плаќаш Ролс Ројс, возиш голф, работава :)

Да, МакТв работи, баш вечерва ја инсталирав преку Аптоиде на нов телефон(тој ``најавен`` од вчера) и си функционира

Дали има некоја мобилара во Скопје што продава OnePlus телефони ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom