Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
јас мислам дека немат да паднат многу голови,-57,норвежаните ако направат 2-3 разлика на почеток ,ќе одат само на брз центар и контри ,нападите ќе им траат по 2 мин,ќе морат и тие да одмараат за последната против Франција.

:kafence:
12642745_10153767937875340_5638306840331106810_n.jpg

Последен тикет за вадење за денес го изиграв во живо Реал х2 имаше 1.5, Јувентус дава гол 1.4 и ја додадов Keys 1 1.43
Остана пак на пичка да палам кандилце.
Сиба пиперо и оваа

Makedonija- Norveska 1hend (3.5) ....Utakmica od koja na Makedonija i zavisat kvalifijaciite za OI ... ne bas bukvalno,ali vo mnogu sto zavisi od ovaj natprevar...Makedonija imase 1 den povejke za odmor , "polesen" natprevar so Hrvatska,vo koj 2 poluvreme prvata postava maltene odmarase...Ocekuvam vo najmala raka tesen natprevar,i se nadevam na pobeda na Makedonija,ili vo najlos slucaj da ne izgubime so povejke od 3 razlika...

Со тостер сликал :pos:

П.С
Денес оваа Киев - Минхен 1860 ми смрди на некое местење,ама не знам што :D
со алкател бе нека не те лаже :D[DOUBLEPOST=1453741502][/DOUBLEPOST]
Сиба пиперо и оваа
повредена и беше левата нога, ја гледав и стварно не знам зашто не предаде, барем ќе ги спасеше тие што се кладеа на неа...

со алкател бе нека не те лаже :D[DOUBLEPOST=1453741502][/DOUBLEPOST]
повредена и беше левата нога, ја гледав и стварно не знам зашто не предаде, барем ќе ги спасеше тие што се кладеа на неа...
Абе да и ебам фацата крива, али не е таа виновна туку јас сум за да ми го бапни црнец, лакомам да земам некој денар плус и наместо да појачам на уплата свесно си пикам уште еден натпревар.
За Pescara имав инфо за повредени играчи уште од Петокот кога беше 2 коеф за азиски нула, ама бот мораше да ја врзам со реал, а на другото со Евертон во живо да паднат над 3.5 гола.

Лазаров еднаш го пишам минус и фала богу за 3 минути ја помина границата :pos:

Ајде бе Хапоел кај примате гол во 70 минута, тепајте ебате мисирите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom