- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
Викаш сите се професионалци и заработуваат од кошарка и доколку има некоја поповолна понуда ќе се преселат во тој клуб кој што нуди повеќе. е па ај сега кажи ми ти мене од кај знаеш дека Работнички не понудил повеќе од МЗТ па Грне пошо како што викаш ти, затоа што живее од кошарка ја прифатил поголемата сума. И кога викаш сите играле за МЗТ и Работнички, освен Врба. Кој сите бе тројца се од Кавадарци.Ima problem nes forumot i duri sega go vidov postot.Riste Stefanov igrase za Tikves godina po raspadot(ne smetam kako pad vo ponizok rank nego kako celosen kolaps) na Orka.Dve sezoni odkako Tikves prestana da posoi toj zamina vo Mzt.Todor Gecevski bese kapiten na Orka i godinata po nejziniot raspad ja pomina so skrsena raka i posle premina vo Rabotnicki.Vrba nikogas ne igrael vo kavadarecki tim.Sega za sega ne smetam nikoj za predavnik bidejki site se profesionalci i zarabotuvaat od kosarkata i normalno e dokolku ima nekoja drasticno pogolema ponuda deka bi ja prifatile taaa.Site igrale za Mzt i Rabotnicki vo period koga vo Kavadarci nemalo kosarka so isklucok naVrba.E sega koga vo Makedonija finansiiski vladee Feni a nekoj odniv se resi da se vrati vo Makedonija i vo nekoj drug tim toa za mene bi bilo predavstvo...
П.С. не знам кај да проверам дали Гечевски играше прво за Работнички како што викаш ти, јас мислам дека играше за Никол Ферт, па во 2000-та на полусезона дојде во МЗТ, па замина во Работнички.