Се гледа дека врска немаш како стојат работите у МЗТ.Бараш играчи од типот на Латович што зимаат плата колку 2 играчи на МЗТ ? Па биди среќен и срки и кралевски што го донесоа.
epa bolje da ne mi perat pari preku MZT za taa ebena titula.....posle sakas finansiski problemi da imame i da zgasne klubot ????:nenene::nenene::nenene:
kje ja cekam uste 20 godini ako treba ama sakam da bide postena ,a ne sea da napraime ekipa za 2 godini i posle da go jademe stapot........
zoki dali ti e sigurna informacijava za Pero?30.06.2008 :: МЗТ со 5 нови играчи
МЗТ ФОН Универзитет пријави 9 македонски кошаркари. Покрај четворицата играчи, кои беа во составот минатата сезона, нови имиња се Срѓан Станковиќ (доаѓа од Свисслион Пелистер - играше за МЗТ од 1998 до 2001 година), Перо Блажевски и Филип Кралевски (Вардар 2000), Ангел Тасевски (Амак СП) и Горан Мирковски (Водњански Лисици).
Вака изгледа составот на МЗТ ФОН Универзитет Скопје:
Мирослав Деспотовиќ,
Бојан Николовски,
Мухамед Тачи,
Ангел Тасевски,
Филип Кралевски,
Срѓан Станковиќ,
Горан Мирковски,
Јане Петровски,
Перо Блажевски.
tocno e i pero i jane potpisale preeska , posle dolgo vreme da kazam deka imame solidna ekipazoki dali ti e sigurna informacijava za Pero?
ok ako e taka mislam deka moze da bideme prijatno iznenaduvanje vo narednoto prvenstvo. samo ubavo kaza marko ovie dvajca centri se skloni na povredi i tuka moze da bide hendikepot, ali kako nivna zamena sekako go imame nepovtorliviot i nezamenliviot Miroslav Miki Despotovicsala na strana imame dosta solidna ekipa, samo da vidime sto ke napravi upravata so strancite, a dali samo nekoj ima informacija dali e mozno vrakjanje na Slobodan Agoc?
epa bolje da ne mi perat pari preku MZT za taa ebena titula.....posle sakas finansiski problemi da imame i da zgasne klubot ????:nenene::nenene::nenene:
kje ja cekam uste 20 godini ako treba ama sakam da bide postena ,a ne sea da napraime ekipa za 2 godini i posle da go jademe stapot........
moram nekako da razbijam maler, poso znaeme kakov baksuz tim smejas kako sto znam nema sansi baral mnogu mnogu pari sto ne e realno za nego , a inmace i ti i marko daj be ne zaebavajte sezonata uste ne pocnata vie gi povredivte srki i kralevski, do vcera nemavme centar pa se bese ok se tesevme nekako, a sega koga ima gi povredivte , gips im stavivte, :pos2: :smir: ( mala sala)
pa sekoj mlad igrac koga ne dobiva sansa da igra, a zasluzuva, gubi zelba i motiv za ponatamu. ne mozes ti da bides reprezentativec i proglasen za perspektiven igrac, a da mu bides rezerva na miki. apsurd.kako mislis ne trenirase dovolno?a za strancite donekade si vo pravo