Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Закаснив очигледно со предвидувањето за Игало 2-3 кола, ама се чекаше ова како и да е. :P

Сто пати кликнав на бенч буст и кога ќе отворам во нов таб фантази пак не е активиран. Решение? Имам уште 10 минути да го активирам :D

Во право време го извади Морено. Ми остана поенчето :D

Се што има Рики во тим даде гол/асистира денеска. xD

А јас сум дрво глупо ги имав Еванс и Ричардс во прв тим, го извадив Ричардс во последен момент, а знаев дека ќе биде 0-0.

Се што има Рики во тим даде гол/асистира денеска. xD

А јас сум дрво глупо ги имав Еванс и Ричардс во прв тим, го извадив Ричардс во последен момент, а знаев дека ќе биде 0-0.
Рики знае да игра фантази. Рики е паметен. Биди како Рики.

Знаев и дека Остин ќе ни го забоде, а не го земав демек оти нема шанса да стартува во прв тим.

Кој кур го извадија Бентеке на полувреме бре? Убаво знаев оти треба да си го зеам Пеле. :facepalm:

Знаев дека Лукаку ќе распука колово. Го земам место Бентеке сеа за дербито, дава гол пак 100%. :)

Знаев и дека Остин ќе ни го забоде, а не го земав демек оти нема шанса да стартува во прв тим.

Овој Али дечкото ме дупе како шо сака кога и да го ставам на клупа мава голови мајчина му пичка :/
Каткарт на клупа исто со гол :pos:

Го дадов Али, го земав Вијналдум :facepalm:, ебате дудукот. Кнап сме со тој во купот, 5 поени ме јаде за сега и најверојатно ќе ме добие освен ако не распали Паје/Лукаку.

Го дадов Али, го земав Вијналдум :facepalm:, ебате дудукот. Кнап сме со тој во купот, 5 поени ме јаде за сега и најверојатно ќе ме добие освен ако не распали Паје/Лукаку.
Лукако лупа голче 100% :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom