ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.090
- Поени од реакции
- 45.158
Закаснив очигледно со предвидувањето за Игало 2-3 кола, ама се чекаше ова како и да е. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сто пати кликнав на бенч буст и кога ќе отворам во нов таб фантази пак не е активиран. Решение? Имам уште 10 минути да го активирам![]()

Рики знае да игра фантази. Рики е паметен. Биди како Рики.Се што има Рики во тим даде гол/асистира денеска. xD
А јас сум дрво глупо ги имав Еванс и Ричардс во прв тим, го извадив Ричардс во последен момент, а знаев дека ќе биде 0-0.
Кој кур го извадија Бентеке на полувреме бре? Убаво знаев оти треба да си го зеам Пеле.![]()
Знаев дека Лукаку ќе распука колово. Го земам место Бентеке сеа за дербито, дава гол пак 100%.![]()
А јас сум дрво глупо ги имав Еванс и Ричардс во прв тим, го извадив Ричардс во последен момент, а знаев дека ќе биде 0-0.
Знаев и дека Остин ќе ни го забоде, а не го земав демек оти нема шанса да стартува во прв тим.

, ебате дудукот. Кнап сме со тој во купот, 5 поени ме јаде за сега и најверојатно ќе ме добие освен ако не распали Паје/Лукаку.Лукако лупа голче 100%Го дадов Али, го земав Вијналдум, ебате дудукот. Кнап сме со тој во купот, 5 поени ме јаде за сега и најверојатно ќе ме добие освен ако не распали Паје/Лукаку.