Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ај да ви честитам за тоа шо Грне потпиша за вас.
инаку знаев уште пред 3-4 месеци дека на крајот на сезоната ќе ја напушти сезоната и најверојатно ќе оди во МЗТ, сакал да живее во Скопје, со неговото новоформирано семејство.

Инаку, се сеќавам кога го ругавте и кога зборувавте против него по оној инцидентот со Јане во Струмица на полуфиналето од плејофот.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ај да ви честитам за тоа шо Грне потпиша за вас.
инаку знаев уште пред 3-4 месеци дека на крајот на сезоната ќе ја напушти сезоната и најверојатно ќе оди во МЗТ, сакал да живее во Скопје, со неговото новоформирано семејство.

Инаку, се сеќавам кога го ругавте и кога зборувавте против него по оној инцидентот со Јане во Струмица на полуфиналето од плејофот.
aj da ne se navratam na postovite koga go velicevte vie, a sega koga doznavte deka ke si ide od strumica odma bil kamen, ne pogodil 3ka u finaleto... pa kako sakas da igra dobro covekot pauzirase 2 meseci.
P.S. a sto vi donese titula lani zaboravivte?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
aj da ne se navratam na postovite koga go velicevte vie, a sega koga doznavte deka ke si ide od strumica odma bil kamen, ne pogodil 3ka u finaleto... pa kako sakas da igra dobro covekot pauzirase 2 meseci.
Ti si smesen duri.. demek bez Grncarov nemase da zemem titula lani? Se sekavate li sto zboruvavte koga Grncarov go udri boks na Jane ili toa ne vazi? Nemalo sansi da dojde vo Aerodrom kotek ke jadel neznam ti sto.. a sega super e Grncarov kje igra za MZT hahaha kje si go videte kjarot od nego kako sto si go vidovme i nie od nego,prosecen igrac e vo odbrana ama vo napad....Uste Taci da ostanese vo timot i dobar tandem kje bea Grncarov-Taci-Jane :pos2::pos2::pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ниту Деспотовиќ, ниту Тачи нема да се дел од Мзт во следната сезона. А за Станковиќ очигледно немаш поима каде има потпишано, така да празен муабет ти е ова...

Радикал Бој
Не ја свати суштината на мојот пост друже али ајде нема везе пак ќе образложам сакав да кажам ги собравте сите боксери во тимот.Мујо,Грне,Деспотовиќ и ви фале уште Станковиќ јас не реков дека на вистина ќе потпише со вас онака мала шала да направев само не за друго сега појасно ти стана ли.:toe:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ti si smesen duri.. demek bez Grncarov nemase da zemem titula lani? Se sekavate li sto zboruvavte koga Grncarov go udri boks na Jane ili toa ne vazi? Nemalo sansi da dojde vo Aerodrom kotek ke jadel neznam ti sto.. a sega super e Grncarov kje igra za MZT hahaha kje si go videte kjarot od nego kako sto si go vidovme i nie od nego,prosecen igrac e vo odbrana ama vo napad....Uste Taci da ostanese vo timot i dobar tandem kje bea Grncarov-Taci-Jane :pos2::pos2::pos2:
ja ako sum smesen, togas ti si za zalenje. kako moze da jade kjotek koga zivee sred aerodrom i se znae so skoro site navivaci (zboram so onie koj se postari). da da prosecen lani koga vi donese titula zaedno so kiculis mu gi bacuvavte racete, na uska go krevavte...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Тоа за у финалето да, и јас го велев истото, дека играч од негов калибар не треба да има 0/6 за три и тоа во последиот финален натпревар.

за друго против него не сум зборувал јас, тие што зборувале, кажи им ним.

а за титулата што ни ја донесе, секоја чест.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Кур ке земевте титула. Грне не му даде на Тасов да даде повее од 10 коша на ниедна утакмица во финалната серија. Ама тоа во кошарката неможе да го приметат луѓе што ја гледаат од пред две години. за вас Кицулис беше подобар, зашто даваше повеке кошеви, а неговите промашувања и киксовите во одбрана не ги приметувавте. Врска немате од кошарка, или може намерно водите инает...но без Грне лани, ке си бевте само финалисти, како и годинава.

И кој го рекол тоа дека Грне ке јаде котек во Аеродром? Јас не сум бил тука за време на инцидентот, ама немам слушнато аков муабет

А ова ти мислиш дека е лоша вест па ни се ситиш?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кур ке земевте титула. Грне не му даде на Тасов да даде повее од 10 коша на ниедна утакмица во финалната серија. Ама тоа во кошарката неможе да го приметат луѓе што ја гледаат од пред две години. за вас Кицулис беше подобар, зашто даваше повеке кошеви, а неговите промашувања и киксовите во одбрана не ги приметувавте. Врска немате од кошарка, или може намерно водите инает...но без Грне лани, ке си бевте само финалисти, како и годинава.

И кој го рекол тоа дека Грне ке јаде котек во Аеродром? Јас не сум бил тука за време на инцидентот, ама немам слушнато аков муабет

А ова ти мислиш дека е лоша вест па ни се ситиш?
Па ти најде да ни збориш нас за Кицулис?На Тасо го чуваше Кицулис на секоја утакмица...Ако сакаш и ќе ти пуштам ЦД од лани од финаалто,па да гледаш малку ....А за Кицулис не ми збори те молам го гледав на секој тренинг,го гледам на секоја утакмица...Се ОК знам дека Грне е еден од најдобрите дефазивци во лигата заедно со Иван,Марјан...Ама Кицулис е комплетен играч...Ти го знаеш тоа,само што несакаш да го признаеш...

П.С Најди ги постовите на твоите "другарчиња" што збореа за ГРНЕ,а сега сите го правите ЦАР...:toe::toe::toe:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
stole tv ti e tv do pred 1 mesec vikaa nema sansi da dojde u aerodrom ke go tepame... a saaa grce e car.. ama neka mu e so sreka na grne u mzt... tv so go napravi za nas e dovolnooo

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Па ти најде да ни збориш нас за Кицулис?На Тасо го чуваше Кицулис на секоја утакмица...Ако сакаш и ќе ти пуштам ЦД од лани од финаалто,па да гледаш малку ....А за Кицулис не ми збори те молам го гледав на секој тренинг,го гледам на секоја утакмица...Се ОК знам дека Грне е еден од најдобрите дефазивци во лигата заедно со Иван,Марјан...Ама Кицулис е комплетен играч...Ти го знаеш тоа,само што несакаш да го признаеш...

П.С Најди ги постовите на твоите "другарчиња" што збореа за ГРНЕ,а сега сите го правите ЦАР...:toe::toe::toe:
Ти и Кол викаше дека нема врска па ве растрте. И за плејада други играчи, твоето мислење е најмалку веродавно тука. И да, гледај си ги касетите и види кој кого чува, и види Кицулис колку коша вкупно има дадено во плејофот лани.

stole tv ti e tv do pred 1 mesec vikaa nema sansi da dojde u aerodrom ke go tepame... a saaa grce e car.. ama neka mu e so sreka na grne u mzt... tv so go napravi za nas e dovolnooo
:toe::toe::toe: Малоумност без граници...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еве дел од Коментарите за Грне, по инцидентот со Јане, упатени нормално од Ф.А

Ај сега ти кажи ми го твоето мислење за грне каков човек е???Ја ќе ти кажам.Најголем провокатор е у лигава.Го знам каков опинок е и од каква селска фамилија е.Во стр нон стоп му се доближуваше на мујо и од позади го пцуеше.Овој ни еднаш не му врати на него.Вие таму го направивте шериф у стр сите му се клањаат и нормално дека ќе добива сила.Само ова вака нема да остане.
запазете го особено болдираното. хаха баш да видам дали ќе остане така, колку што се сеќавам истото важеше и за Караколев, ама неладе заглави работата.

fuck you грне боље да не игра у скопје
шо убаво напишано, како за пречек. ме интересира како сега ЈУВЕЈУВЕ размислува за доаѓањето на Грне во МЗТ.

П.С сега ќе побарам слични постови во ФанКлуб - Струмица. таму ќе прочитата дел од тоа што сте коментирале за Грне по утакмицата.

Kajgana Shop

На врв Bottom