Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Да се надеваме дека нашава драга управа на чело со гранде ел падри Еманело ја научиле лекцијата и наредниот чојзен ќе го бираат со дебело анализирање со јасна цел да има рок на траење поголем од 2 години.

И во овој трансфер рок ќе не поштедат од непотребно трупање на џубре.[DOUBLEPOST=1453238877][/DOUBLEPOST]
12507361_1278579375502614_9086893950013213824_n.jpg

Изгледа па шврљаја негде. :icon_mrgr:

Последно уредено:
На мене вака ми текнува после 2010та коа освоија со Анчелоти, наредната имаше послаби резултати и масовно почнаа вакви мелодрами(тогаш уште несвесни) и се пишеше како Анчелоти ја изгубил контролата над играчите, изгубил авторитет, играчите играле сами без тренер и слично. За после да се промајуваме како неозбилна екипа у наредни 3/4 години со глупи неквалитетни тренери.
Вака ретроспективно ако гледаме, дури сега на некој им проработува кликерот за тоа каков тренер беше Анчелоти, заради тоа и 80% од фановите останаа зад Мурињо и не го оправдаа поразот, научија од претходни ситуации.
Со Анчелоти никогаш Челси не бил во оваа ситуација, секогаш сме биле во топ 4, што овааа година е незамисливо, неможе лансиот Хазард,Матиќ, Тери, Коста, Ивановиќ, Фабрегас да се неспоредливи со деншните кои што беа главни играчи во Челси, незнам што им правел на тренинзи и каква била атмосферата, но једини кривец е Мурињо и тоа е факт, е сега ти пробуваша нешто другп да ми кажеш дали ке се донесе епоквалитетна замена или барем на исто ниво, или Челси ке е неозбилен клуб како претходните години тоа ке видиме ке покаже времето...

Ај со здравје да си го користиме Пато, медиумите тврдат дека само уште потпис фали да се официјализира трансферот.
Пато и Фалкао заедно напред :D Тандем кој секој би го посакал во минатото, добро ние си имаме такво реноме да земаме напаѓачишта од ко ќе му помини мандатот :D
Мене лично трансферот на Пато не ми смета, имаше добра сезона во Коринтијанс и мислам дека можи да биди доста корисен ако остани здрав прав, плус и од женска гледна точка ќе си имам причина плус да ги гледам Челзи оваа сезона :love:

Пато е добар трансфер, под услов да остане здрав. Ама Лавеци...

Од Тешеира до Лавеци, од Стоунс до Скот Дан.
Клубот сериозно се подготвува за Чемпионшип.

Добар филм ми се направи за Пато.
Дај Боже здрав и во форма да биде.

Да не биде Пато, Стариџ од Ливерпул?
Чисто онака прашувам, не коментирам... нема малери нема ништо :icon_mrgr:

Стефи не ли си задоволна со Бамфорд? :)

Боже сачувај, на се личи Бамфорд на маж не личи :D

http://www.football-league.co.uk/cms_images/patrick-bamford-8x6-2549-2412325_478x359.jpg
Види ко каков е бе, начешлан во косето ко прваче прв ден за на училиште. :D:facepalm:
Овај ни за фудбалер нема фаца, и никогаш нема да се наметни во прв тим сигурна сум 100000000000 %[DOUBLEPOST=1453316328][/DOUBLEPOST]

Да не биди Пато играчот на буквата Т :D
Alexandre Pato: Has missed more clear-cut chances (33) than any other player in the last 3 Brasileirão seasons

Последно уредено:
Стефи знаеме дека го љубиш Торес ама не претерувај сега. Торес е исто бејбифејс како овој. Или беше.

Стефи знаеме дека го љубиш Торес ама не претерувај сега. Торес е исто бејбифејс како овој. Или беше.
Нееее, можи дури играше во Ливерпул со косичето плаво инаку сега право мажиште е не ме зафркавај, да не постирам неколку слики шо си ги имам скриено во фолдер да попаѓа страната тука :D

Боже сачувај, на се личи Бамфорд на маж не личи :D
И после се бунив кд ги судимо офсајд при свако искачање од кујну, кд се заседавав важни работе. :)

Те прашав од играчка гледна точка, а не дали е убаФ или не... :icon_mrgr:

Ми ќе испаднемо од лигу, жене си гледав да ги се купив убави играчи... :facepalm:

Нееее, можи дури играше во Ливерпул со косичето плаво инаку сега право мажиште е не ме зафркавај, да не постирам неколку слики шо си ги имам скриено во фолдер да попаѓа страната тука :D
Како не ќе попаѓа :D
Немој да ставаш плис..
:icon_mrgr:

И после се бунив кд ги судимо офсајд при свако искачање од кујну, кд се заседавав важни работе. :)

Те прашав од играчка гледна точка, а не дали е убаФ или не... :icon_mrgr:

Ми ќе испаднемо од лигу, жене си гледав да ги се купив убави играчи... :facepalm:
A бре јас за друго те разбрав, дека пред то пишав за Пато дека ќе си имам причина да ги гледам Челзи, ти ме праша за Бамфорд и зато се надоврзав на муабетот. :D[DOUBLEPOST=1453319294][/DOUBLEPOST]
Како не ќе попаѓа :D
Немој да ставаш плис..
:icon_mrgr:
Не,не, и да сакаш не ги клавам тие слики, малолетни има на форум, плус ретко достапни се за јавноста :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom