Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мареј 2ка
Раонич 2ка
Азаренка 2ка
Вавринка 2ка

Веројатно милион квота прават, на 20че, пошо ДА ТИ ЕБАМ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕЗДРАВИ ШТО ИСКАЧААТ НА ОВА ГРЕН СЛЕМОВ УМРЕН. СЕ У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ РЕТАРДИРАНО.
Vtorovo kolo barem od mazhive se' iskochi na konechni tipovi. Za vecher gi chekam ushte Johnson, Isner I Monfils. Vikash ke gi bide ? Me plashi Johnson nekako

Го игρав Маρгуч 3,5 - гледам само едно полувρеме игρа ама неможам да сфатам κој е пρв пеналџија он или Бомбач на двете досегашни утаκмици и двата имаат изведено по еден пенал по утаκмица без да пρомашат дали Вујо ги ρотиρа и пеналџииве?

Маргуч ќе шутира прв сигурно, Бомбач денеска слабо ќе игра има температура.

za vecer naj siguren F.Verdasko 1.30 i R.Ram da zemi set 1.32 koif i Bolleli zema set 1.65 koif
vtor tiket
Brajkata Bryan - 1 1.18 koif i A.Kuznetsov so J.Chardy over 3.5 sets 1.45 koif i Monfila - 1 1.30 koif

Vtorovo kolo barem od mazhive se' iskochi na konechni tipovi. Za vecher gi chekam ushte Johnson, Isner I Monfils. Vikash ke gi bide ? Me plashi Johnson nekako
Jonson i treba da te plasi bidejki ti e posleden najdobro da go pokries Belluci strasni servisi vadi tesno ke bidi[DOUBLEPOST=1453300247][/DOUBLEPOST]
Да ви ебам кладењето кога Вердаско ви е најсигурен тип.

:pos::pos::pos:
Ti mozi imas posigurni ,

Jonson i treba da te plasi bidejki ti e posleden najdobro da go pokries Belluci strasni servisi vadi tesno ke bidi[DOUBLEPOST=1453300247][/DOUBLEPOST]
Ti mozi imas posigurni ,

Немам бе, јас сега почнав да се кладам, идам тука да научам нешто. Ама Вердаско и сигурен, па уште најсигурен... :icon_lol:

Првото коло на Грен Слемови по правило е недобитно. Буквално секој слем има по три четири големи изненадувања. Потоа е подобро. Кузенецова против Катерина Бондаренко беше очен тип. Прашање на време е кога Света ќе ја фрли крпата. Засекогаш.
Ставро, те моолам немој сега крпи и пешкири да ми збориш, Кузњецова за Бондаренко е Серена. Бондаренко има очаен сервис, Цеца требаше да ја разбие, само што малце каасно и текна да игра. Да не изедеше брејк на 5-5 ќе ја добиеше 1000%, не знаеше каде тера оваа. Утре против Бенчич игра, 1000000000000000000000000000000000000% 2-0 ќе изгуби, милијарда евра да имам сите би ги акнал на тоа. Али имам 100 денари и ќе ги бапнам на куроФ. :D

Ставро, те моолам немој сега крпи и пешкири да ми збориш, Кузњецова за Бондаренко е Серена. Бондаренко има очаен сервис, Цеца требаше да ја разбие, само што малце каасно и текна да игра. Да не изедеше брејк на 5-5 ќе ја добиеше 1000%, не знаеше каде тера оваа. Утре против Бенчич игра, 1000000000000000000000000000000000000% 2-0 ќе изгуби, милијарда евра да имам сите би ги акнал на тоа. Али имам 100 денари и ќе ги бапнам на куроФ. :D

Не зафркавај, добра тенисерка е Бондаренко. Кузнецова во топ форма е Серена за неа, ама Кузнецова од топ форма е едно 6-7 години далеку.

Не зафркавај, добра тенисерка е Бондаренко. Кузнецова во топ форма е Серена за неа, ама Кузнецова од топ форма е едно 6-7 години далеку.
Што знам, види ги резултатите во последно време, или ајде од сезонава, и кажи ми дали не е во форма Кузњецова. Ги гази таму Халеп и компанија, оваа вошкава од Парментје изгубила 6-2 6-2 и сеа не знае кај тера. Ти ебам и жени и се.

Вердаско ќе тепа денес, Села нема со што да го загрози. Низок е, еднорачен бекенд, одлично за спинот на Нандо. Конта треба да тепа, али од жениве преку ташаков веќе. Раонич ќе тепа 3-0, 100% сум убеден во овој тип.

Вердаско ќе тепа денес, Села нема со што да го загрози. Низок е, еднорачен бекенд, одлично за спинот на Нандо. Конта треба да тепа, али од жениве преку ташаков веќе. Раонич ќе тепа 3-0, 100% сум убеден во овој тип.

И јас мислам дека Нандо ќе тепа, ама да прогласиш лик со дијагноза за најсигурен тип на денот, ме фати смеа. :icon_lol:

Конта, Кербер, Раонич, Вердаско, Ферер. Не сек кладам јас на ова, ама треба да поминат.

И јас мислам дека Нандо ќе тепа, ама да прогласиш лик со дијагноза за најсигурен тип на денот, ме фати смеа. :icon_lol:

Конта, Кербер, Раонич, Вердаско, Ферер. Не сек кладам јас на ова, ама треба да поминат.
А што, рекол некој дека е најсигурен Вердаско? :D
Чисто за информација, за тие што не знаете, Вердаско има дијагностицирано ADHD, ваљда вака се пишуваше. Има пореметување на концентрацијата и затоа често знае да осцилира. Лековите за оваа болест не смее да ги зима затоа што спаѓаат во групата на допинг средства.

П.с. И Вавринка е зицер.

Pa spored ponudata za vecerva Verdasco e najsiguren se drugo ima sansa da ide naopaku od zenite nesakam da slusnam nekoja na tiket kaj mene konecen tip Azarenka Champion 3.70 od sega ja pustiv so 30 evra so saka neka bidi navivacki[DOUBLEPOST=1453301159][/DOUBLEPOST]
А што, рекол некој дека е најсигурен Вердаско? :D
Чисто за информација, за тие што не знаете, Вердаско има дијагностицирано ADHD, ваљда вака се пишуваше. Има пореметување на концентрацијата и затоа често знае да осцилира. Лековите за оваа болест не смее да ги зима затоа што спаѓаат во групата на допинг средства.

П.с. И Вавринка е зицер.
Kakvo saka poremetuvanje neka ima Verdasco sigurno ne e poporemeten od dzudzeto Sela na Sela vremeto mu e samo za Challengeri da si igra nema toj so da bara na G.Slam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom