Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Me2
Каде бе вакви граници.
Вучевич 19.5 Хајвард 21.5 валанчиунас 12.5 таунс 15.5..

Го игρав Маρгуч 3,5 - гледам само едно полувρеме игρа ама неможам да сфатам κој е пρв пеналџија он или Бомбач на двете досегашни утаκмици и двата имаат изведено по еден пенал по утаκмица без да пρомашат дали Вујо ги ρотиρа и пеналџииве?

Ja gi pustiv Vucevic,Hayward i Towns na 1000den .
Phuuu,krv da im ebam na Zlatna,Vucevic 1.6,Hayward 1.5 koef.
Koj ke ide da go stornira,drugar mi gi uplati,i mislel tie se koeficientite,to e .
Golemi picki stanaa Zlatna !!

Последно уредено:
Го игρав Маρгуч 3,5 - гледам само едно полувρеме игρа ама неможам да сфатам κој е пρв пеналџија он или Бомбач на двете досегашни утаκмици и двата имаат изведено по еден пенал по утаκмица без да пρомашат дали Вујо ги ρотиρа и пеналџииве?
Denes mozda Zvizej ke zapocne prv so penalite. Ne se znae koj jade,nitu koj pie.:icon_mrgr:

Соколи - МЗТ не би требало ова да влезе 2ка без поголеми проблеми ? 1.76 дале на интернет..

Ja gi pustiv Vucevic,Hayward i Towns na 1000den .
Phuuu,krv da im ebam na Zlatna,Vucevic 1.6,Hayward 1.5 koef.
Koj ke ide da go stornira,drugar mi gi uplati,i mislel tie se koeficientite,to e .
Golemi picki stanaa Zlatna !!
Дека на поголема уплата, на 100 денари не беа намалени.

Претпоставувам одговорот на тоа прашање само Вујо го знае.Баш ја гледав со Шпанија утакмицата и прв шутираше Бомбач и го погоди пеналот,следниот пенал сосема друг шутираше.Така да кога бираш играчи од Словенија не се потпирај многу на тоа дека играчот можеби ќе шутира пенали.

Мареј 2ка
Раонич 2ка
Азаренка 2ка
Вавринка 2ка

Веројатно милион квота прават, на 20че, пошо ДА ТИ ЕБАМ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕЗДРАВИ ШТО ИСКАЧААТ НА ОВА ГРЕН СЛЕМОВ УМРЕН. СЕ У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ РЕТАРДИРАНО.

Мареј 2ка
Раонич 2ка
Азаренка 2ка
Вавринка 2ка

Веројатно милион квота прават, на 20че, пошо ДА ТИ ЕБАМ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕЗДРАВИ ШТО ИСКАЧААТ НА ОВА ГРЕН СЛЕМОВ УМРЕН. СЕ У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ РЕТАРДИРАНО.

Вчера СЕ излезе. СЕ.

Вчера СЕ излезе. СЕ.
Wow, Кузњецова не мисли така. И та преку таквото вчера што излегло, претходните денови покољ беше. Ја не викам дека секад треба тие со мали квоти да искачаат ко шо треба, ама имаше многу нереалности на турниров.

Wow, Кузњецова не мисли така. И та преку таквото вчера што излегло, претходните денови покољ беше. Ја не викам дека секад треба тие со мали квоти да искачаат ко шо треба, ама имаше многу нереалности на турниров.

Првото коло на Грен Слемови по правило е недобитно. Буквално секој слем има по три четири големи изненадувања. Потоа е подобро. Кузенецова против Катерина Бондаренко беше очен тип. Прашање на време е кога Света ќе ја фрли крпата. Засекогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom