Прв чекор

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Кој треба прв да пријде?
Дали има врска, кога тоа го прави девојката или момчето?
Како се осеќате и кога некој/а ви приоѓа и кога приоѓате на некој?
Кој го направи првиот чекор во сегашната врска?
Што повеќе сакате, "ловите" или "да бидете ловени"? И зошто?

Ме интересира кој- што повеќе сака, па eventually и јас ќе се искажам на темава.

Se trudev mng za kirilicava da znaete!

Последно уредено:
Кој треба прв да пријде?
Што повеќе сакате, "да ве ловат" или "да бидете ловени"? И зошто?

Ме интересира кој- што повеќе сака, па eventually и јас ќе се искажам на темава.

Еве, јас го правам првиот чекор, излези со мене по мразов...

Кој треба прв да пријде?
Што повеќе сакате, "да ве ловат" или "да бидете ловени"? И зошто?

Aбе не ме дупи не излезе од пубертет до сеа?

Башка никој никого не лови во 2016та. Се наоѓаат на ФБ и праат два реда муабет па искачаат.
Прв дел од прашање бр. 5, изразите „да ве ловат“ и „да бидете ловени“ не ли се исти?
Е сеа и кирилица и структурно точни реченици - многу сакаш :D

Башка никој никого не лови во 2016та. Се наоѓаат на ФБ и праат два реда муабет па искачаат.

Ej, nemoj da ми збориш на цура ми taka, gledas дека ја lovam.

Ne smetam deka treba da e pravilo, licno jas preferiram koga maskoto kje mi prijde, ustvari i mnogu da mi se svigja nekoj prva ne priogjam valjda posto toa me vozbuduva, kako del od predigrata mi e.

Исто и јас...сакам окулу мене куп јаки женски и сите да трчаат по мене,исто како на рекламата со axe.
И потота се будам... :(

Kakva vrska ima pubertetot so temava be? Ne treskaj gluposti, so sila interesen da se prais! Znaeme deka si malku smotan irl, pa zatoa na internet polesno ti e, gi zamajuvas!

Na facebook ke se najdete? Kako ke se najdete? Nekoja nepoznata ke te addne i ke pocnete muabet??
Koj ke go pocne muabetot? Koj kogo ke najde? Raskazi ete, ti koga si se zapoznaval, prv si pisal, ona pisala, otvori se, ne tuku glumi ludilo. Objasni, kazi. Napisi normalna replika, a ne da mi kazuvas dali sum izlegla od pubertet ili ne. Ako nejkes da se otvaras i da kazuvas mislenje, NE PISUVAJ NA TEMAVA!!

Bo kakvi lugje ej! Otvaram stari temi, milina da ti e da citas, lugevo normalno si odgovaraat si muabetat, si raskazuvaat.
Ova sea..."nikoj nikogo ne lovi, vo denesno vreme se naogjaat na fb praat dva muabeti i iskacaat"...
JEBO TE INTERNET ti se vika ova.

Исто и јас...сакам окулу мене куп јаки женски и сите да трчаат по мене,исто како на рекламата со axe.
И потота се будам... :(
.....опколен со јаки мажи

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Требa дa се престaне сo oчекувaњaтa декa мaшкoтo е првиoт штo требa дa пријде, бидејќи нели жениве се бoреa зa еднaквoст? Амa oд другa стрaнa пaк, мaживе ќе се чувствувaaт пoрaзенo, oмaлoвaженo дoкoлку не пријдaт први, a нa жениве ќе им пaдне "крунaтa" aкo гo нaпрaвaт тoј прв чекoр. Еве јaс кo мaшкo пoвеќе ми oдгoвaрa дa ме "лoвaт" мене oткoлку јaс дa гo прaвaм тoa, верoјaтнo декa сум дoстa срaмежлив. Нa крaјoт вooпштo немa врскa кoј ќе биде првиoт штo ќе пријде, нaјвaжнo е тoa "лoвење" дa зaврши сo фaќaње нa "жртвaтa" (или не, јбг...).

Кој треба прв да пријде?
Што повеќе сакате, "ловите" или "да бидете ловени"? И зошто?

Претходната врска шо ми траеше околу 2 години она ми пријде прва :D На оваа сега и пријдов јас т.е...незнам бевме на слава всело и ко шо играше на оро таа јас се фатив до нејзе после се пуштивме се запознавме и ко си ја порачав песната моја и почнав да го водам орото таа се фати до мене...

Појќе сакам јас да ловам зш би ја бркал таа шо мене ми се свиѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom