Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти ебам Вујото да ти ебам.Сега Бомбач изведува седмерци.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:Оди најди му НЗС на ненормалниов.:popce:

Да ти ебам Вујото да ти ебам.Сега Бомбач изведува седмерци.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:Оди најди му НЗС на ненормалниов.:popce:
Isto i Talant e mental,Ivancik gi pucase penalite,sega go pusti vtotoro desno krilo,eden dade eden promasi,a tretiot penal go sutna vtoroto levo krilo.
Ako ne mestat samite repki i selektori jas glava secam,posebno Vujo komardzijata,majkata si ebale be.

Isto i Talant e mental,Ivancik gi pucase penalite,sega go pusti vtototo desno krilo,eden dade ede promasi,a tretiot penal go sutna vtoroto levo krilo.
Ako ne mestat samite repki i selektori jas glava secam,posebno Vujo komardzijata,majkata si ebale be.
Јас мислев Иванчик ќе го шутира третиот седмерец,кога гледам тој другиот.Ај барем наредниот тој ќе шутира,ако воопшто имаат.
Никаква игра немаат за крилата,Наѓ форсира.
Уште една шанса имаше кога беа 5 на 3 ,ама немаше добар агол и ја врати.Да беше Манасков,ќе шутираше од тука.:)

А гледам на оваа официјалната страна,Иванчик 2/2.Еј добро е реков,а го гледам цело полувреме и даде само еден гол,и тој на среќа беше.Сега гледам поправиле.:uzi:

Го имам Бодо -,добро е сега за сега ама Џамали помалку да промашуваше подобро ќе беше.Атман -,5 минути максимум изигра,не ни шутна.И Горбок + го имам 3/6 сега за сега,ги изигра сите 30 минути.Треба да даде уште еден гол барем.

Иванчик ќе ме ебе,го имам на двата тикети.

Да очекуваме да има седмерци,ама можда тогаш Шух ќе шутира.:icon_lol:

Вујо на Бомбач само 5 минути го извади(2 мин поради исклучувањето). Чудо,не ротира многу,баш кога го имам минус.

Житникoв имa вooпштo влезенo вo игрa зa Русијa?
Минимум 15 минути има изиграно.

Дибиров е цар.Мајстер како што викаат русите. Иванчик имаше огромен агол и промаши.Ај бе уште еден од игра или барем седмерец.:semolam:

Минимум 15 минути има изиграно.

Дибиров е цар.Мајстер како што викаат русите. Иванчик имаше огромен агол и промаши.Ај бе уште еден од игра или барем седмерец.:semolam:
А имa дaденo некoј гoл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom