Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фан на Јунајтед кој испадна од групна фаза ЛШ и секое лето троши преку 100 милиони и ПАК не е у топ4 у Англија најде да збори за Милан.

Вие сте посебно дно на форумов.

Фиорентина едни успеси шо ги има, сфака част.

Ranocchia is pushing towards a move to Milan. Milan by their turn are not convinced of the deal formula required by Inter [@AntoVitiello].

Капитенот си форсира да иде у Милан :Д
@red.devil најди дупка и скриј се у моментов...

Ако ти е утеха тимот да ти настапуе само у групна фаза иди навиај за Динамо Загреб.

п.с Убао рече букмарк, може ќе бидете надвор од топ4 сезонава(дај боже) па може ќе ти треба и тебе калкулатор.
Исто може да важи и за тебе. Ако ти е утеха победа против Фиорентина, може да навиваш за некој ботом тејбл тим од лигата и повремено да се израдуваш на позитивен резултат, нели? :D
Каде бе со вакви муабети?! Океј, ај да не ти кршам филм, терај. :)

Исто може да важи и за тебе. Ако ти е утеха победа против Фиорентина, може да навиваш за некој ботом тејбл тим од лигата и повремено да се израдуваш на позитивен резултат, нели? :D
Каде бе со вакви муабети?! Океј, ај да не ти кршам филм, терај. :)
Да ме читаш внимателно ќе знаеш какво ми е мислењето за моменталниот Милан али ај и јас да не ти кршам филм.

Да ме читаш внимателно ќе знаеш какво ми е мислењето за моменталниот Милан али ај и јас да не ти кршам филм.
Какво ти е? Мислиш дека се боље од Интер, а тоа е доволен показател дека не ти е добро мислењето за Милан. :icon_lol:

Башка што се натегаш со Ред Девил, кул лик е. Ја не знам што толку рипнавте у облаци после вчерашната победа, како и да е Виола ќе е пред вас на крај на сезона.

Па ништо чудно, квалитетни се, само ги јебе што играат и во ЛЕ, а немаат широк ростер.

kaj e milan tvoj 2-3 god nanazad a kaj e Viola?
btw debilno e vaseto ponasanje i na poedini juventasi koga stanue zbor za Viola a ne komparacijata na Vuki
Кај е фиорентина бе? Освојува титули? Се бори за нив демек? ЛШ не можат кутрите да изборат али битно институција биле.[DOUBLEPOST=1453138283][/DOUBLEPOST]
Абе остај ги :pos:Буфнаа грдни милиони за да Емполи и Сасуоло бидат пред нив и ќе ми кажуваат бајки за мали деца. Голем кур ако сте победиле...втора победа во послените 10 меѓусебни, кога веќе ме влечете за јазик. Ајде бе ако сте толку убедени дека сте појаки да се кладиме. Поштено ајде. Може??? Вие што сте 5-6 куропишачи тука да носите сите по 3 месеци слика од Фиорентина, а јас ако изгубам цела година од Милан!!???
Ок институција. Кажува Фиорентина биле институција ние бајки сме кажувале. Не се нервирај бе.А кај виде Емполи и Сасуоло да се пред Милан не знам. Али добро те сфаќам вознемирен си.

Последно уредено од модератор:
Кај е фиорентина бе? Освојува титули? Се бори за нив демек? ЛШ не можат кутрите да изборат али битно институција биле.
ako igranje polufinale u kup i le ne e borba za titula neznam sto e
i kaj e Viola prasa? pred vas zadnjive godini i u evropa za razlika od gigantot vas ;) pozz

Кај е фиорентина бе? Освојува титули? Се бори за нив демек? ЛШ не можат кутрите да изборат али битно институција биле.[DOUBLEPOST=1453138283][/DOUBLEPOST]
Ок институција. Кажува Фиорентина биле институција ние бајки сме кажувале. Не се нервирај бе.А кај виде Емполи и Сасуоло да се пред Милан не знам. Али добро те сфаќам вознемирен си.
Neznam sto se nategas poveke za toj zbor 'institucija' .sram treba da im e da go upotrebat,koga eden Batistuta gi napusti za Roma,tie ke pisat deka se institucija,a za Rui Costa da ne zborime,covekot taman si dojde u klasa klub kako sto mu dolikuvase i zasluzuvase,si zede Seria A titula,Liga na Sampioni,da ostanese kaj 'ruiniranata institucija' nemase ni InterToto Cup da stigne .
Tie 40miliona bea grabez,realno vredese 100miliona,Ronaldo pomegu menadzerite gi zaeba ko Bacca celata odbrana na 'institutasite' .

ako igranje polufinale u kup i le ne e borba za titula neznam sto e
i kaj e Viola prasa? pred vas zadnjive godini i u evropa za razlika od gigantot vas ;) pozz
Освоивте некој трофеј? Тоа не ми кажа. Сте биле фо полуфинале во куп и тоа го сметате за успех. И после институција сте биле. Браво. И милан еве сеа е во полуфинале во купот. Али не го сметам тоа за успех пошто е срамоте. И да браво играте во европа каде што Лех Ползан ве тепа. Продолжете така.

Neznam sto se nategas poveke za toj zbor 'institucija' .sram treba da im e da go upotrebat,koga eden Batistuta gi napusti za Roma,tie ke pisat deka se institucija,a za Rui Costa da ne zborime,covekot taman si dojde u klasa klub kako sto mu dolikuvase i zasluzuvase,si zede Seria A titula,Liga na Sampioni,da ostanese kaj 'ruiniranata institucija' nemase ni InterToto Cup da stigne .
Tie 40miliona bea grabez,realno vredese 100miliona,Ronaldo pomegu menadzerite gi zaeba ko Bacca celata odbrana na 'institutasite' .

А замисли после две сезони, Рома одби понуда од Милан +40мил. и Руи Кошта за Тоти, па сега пресметајте Тоти во својот прајм каков играч бил у колку му била вредноста :pipi:

А замисли после две сезони, Рома одби понуда од Милан +40мил. и Руи Кошта за Тоти, па сега пресметајте Тоти во својот прајм каков играч бил у колку му била вредноста [emoji14]ipi:
Milan osven koga Totti bil dete nikogas poveke ne bea zagreani nesto konkretno,Berluskoni se potrudil nesto okolu majkata na takozvaniot princ od Rim,mu ponudil zabavi i ubav zivot,i normalno skoluvanje za deteto,al prostata ne prifatila,go upropasti deteto,dedo si stana i nisto poznacajno ne dostigna ..
Frustraciite na teren gi vlecel od toa vreme,kosmari imalo koga mu teknuvalo deka majka i go odbil manekenot od Milano ..

Кај се залетавте бе, Вуки ви рече дека МОМЕНТАЛНО Виола е институција за Милан. Што се палите толку.
Оној па земал Батистута и Руи Коста ги спомнува :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom