Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Плус е Лазаров - 8 гола има дадено.

На странава некад не ги "клава" голојте ко шо треба. ;)
Сега баш тоа го гледав, дадовме 23 гола а кога ке ги собереш сите голови на нивната страна испаѓа дека сме дале 20. :icon_lol:

Не бе кој малер сум значи не знам, вчера Канељас го пушта 10 минути сега Никчевиќ дава 3 гола во прво и во второ не влегува да тибам ќелајцата и тренерот да го испушите у вторник немиен

pogolema glupost od igranje igrachi nba, e igranje igrachi rakomet :D[DOUBLEPOST=1453077729][/DOUBLEPOST]Goffin pochni da igrash !

Последно уредено:
Карловиќ го имав 1 со хендикеп...губеше 2-0 у сетови и се предаде....ова у бетсити се смета за 1 квота или паѓам? (значи знам за обичен тип се смета ко да сум паднал, али хендикеп дека е..)

Coric копук усташки ако ме ебеш само ти ќе те најдам и со шмиргла ќе ти ја извадам тоа тетоважата па ќе видиш ordinary дали ќе бидеш[DOUBLEPOST=1453089737][/DOUBLEPOST]Крши рекети да ти ебам копукот, незнам по која основа 1,30 коефициент за овој мајмунов, све да ти ебам твое усташко

Последно уредено:
Реномираниот англиски „Би-Би-Си“ објави интересна вест која би можела да го раздрма светскиот тенис и да предизвика голем скандал.

Имено, реномираниот медиум наведува дека поседува тајни документи кои се доказ дека на елитните тениски турнири има местење, вклучувајќи и корупција на најпознатиот светски турнир на трева - Вимблдон. Истрагата која е дело на „Тенис јунити“ го опфажа периодот од 2007 година, а обвинети се дури 16 тенисери кои на АТП-листата се наоѓаат во ТОП-50. Меѓу нив е и познат тенисер, освојувач на гренд-слем турнир.

„Би-Би-Си“ засега одлучи да не излегува јавно со имиња, затоа што треба да се докаже дека тенисерите на нивните банкарски сметки примиле пари за да местат мечеви и воедно да се обезбеди пристап до нивните телефони и компјутери.

Дури осум тенисери кои се осомничени за местење се дел од турнирот Австралијан опен.

Еве и оригинал фул текстот - http://www.bbc.com/sport/tennis/35319202

си иба мамата ова спортскава... Играчи рукомет и кошарка ги одмараат, ги вадат и до граница завршуваат, ова тенисиве ме загрижува дека местат да не влезе хендикеп, од пред 3-4 години за Ферер се сомневав кога све по 3-1 ги тепаше помалите играчи и увек не го давал со хендикеп односно 3-0...

Бабош мамицата да и ебам за 40 евра ја чекав под 9.5 во трет сет два брејка направи и после изгуби два сервиси.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Што мислите за Агинагалде денес ?
Против Германија ништо не изигра, затоа што страшна одбрана имаат во средината германциве, ама денеска 2.5 границата му е.. редно е да пукне 3 гола ..

Aginagalde 2.5+
Lazlo N 3.5+
Timur D. 5.5-
Mislenja za ovie 3 igraci ?

Многу малце простор пушта Словенија на пикер, седмерец прават наместо да го пуштат да шутне. Може и да помине Агинагалде не викам дека не, ама тесно ќе биде. Тука некаде 2-3 гола ќе има според мене.
Вајнхолд ми е за денес најголем зицер минус голови. Ептен малце шутира, повеќе гледа да асистира. 4 гола тешко да даде на Шведска, која игра доста добра одбрана на чело со Карлсон. Да не го спомнувам Андерсон кој е еден од најдобрите голмани моментално.

Влага денес Лазло, за со Црна Гора кажа на интервјуто планот им бил преку пивотот да одат бидејќи црногорците биле ниски и не му сметало да асистира, денес мислам ќе даде 4-5+ комада

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom