G
Goldie
Гостин
Иам дојава за во Вторник
На полувреме ќе водиме со Србија на крај ќе изгубиме 4-5 разлика
На полувреме ќе водиме со Србија на крај ќе изгубиме 4-5 разлика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да дадеа уште еден гол ќе си чекав уште Милан-Фиорентина 2+ за две и пол илјадарки, ама глуп народ сме да го ебам.Како ќе ми го скршеа со нерешено на крај све ви ебам барем да шутнеа како што треба
Т1+ 24.5 ја чекав за 3 и пол иљади врзана со Будучност 1хендикеп , Франција 2 хендикеп , Хрватска т1+28.5 и Исланд + цела ... На полувреме си реков 13 ќе закачет уште 12 ама џабе тиквари се тиквари..Абе да дадеа уште еден гол ќе си чекав уште Милан-Фиорентина 2+ за две и пол илјадарки, ама глуп народ сме да го ебам.
Ееее на полувреме и јас мислев нема грижа за оваа, ама глупи деца голој не даваат.Т1+ 24.5 ја чекав за 3 и пол иљади врзана со Будучност 1хендикеп , Франција 2 хендикеп , Хрватска т1+28.5 и Исланд + цела ... На полувреме си реков 13 ќе закачет уште 12 ама џабе тиквари се тиквари..
Ја гледав во кладилница прво полувреме и си отидов идам дома гледам 15 гола само 2 гола имаа во 10 минути дадено ..Ееее на полувреме и јас мислев нема грижа за оваа, ама глупи деца голој не даваат.
Ам јас Телетович телево плус шо го имам 2 поена братов ..Wiggins 16 поена на полувреме , еден кош у 6 минути у 3/4 и го седнаа на клупа, мртвиве Минесота на уште помртвиве Феникс blowout им напраија![]()
PluskaЛазаров + или - 7.5 влезе ? Од тел немозам да побарам
Sent from my iPhone using Tapatalk
МинусЛазаров + или - 7.5 влезе ? Од тел немозам да побарам
Sent from my iPhone using Tapatalk
Минус
![]()