Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како ќе ми го скршеа со нерешено на крај све ви ебам барем да шутнеа како што треба

Како ќе ми го скршеа со нерешено на крај све ви ебам барем да шутнеа како што треба
Абе да дадеа уште еден гол ќе си чекав уште Милан-Фиорентина 2+ за две и пол илјадарки, ама глуп народ сме да го ебам.

Абе да дадеа уште еден гол ќе си чекав уште Милан-Фиорентина 2+ за две и пол илјадарки, ама глуп народ сме да го ебам.
Т1+ 24.5 ја чекав за 3 и пол иљади врзана со Будучност 1хендикеп , Франција 2 хендикеп , Хрватска т1+28.5 и Исланд + цела ... На полувреме си реков 13 ќе закачет уште 12 ама џабе тиквари се тиквари..

Т1+ 24.5 ја чекав за 3 и пол иљади врзана со Будучност 1хендикеп , Франција 2 хендикеп , Хрватска т1+28.5 и Исланд + цела ... На полувреме си реков 13 ќе закачет уште 12 ама џабе тиквари се тиквари..
Ееее на полувреме и јас мислев нема грижа за оваа, ама глупи деца голој не даваат.

Ееее на полувреме и јас мислев нема грижа за оваа, ама глупи деца голој не даваат.
Ја гледав во кладилница прво полувреме и си отидов идам дома гледам 15 гола само 2 гола имаа во 10 минути дадено ..

Phuu ti ibam Towns,so ubo si pocna prva cetvrtina,vtora nisto ne ubaci !aj klaj si uste 10 .
Krv da vi ebam,20 razlika,i si sednaja na klupa !

Последно уредено:
Wiggins 16 поена на полувреме , еден кош у 6 минути у 3/4 и го седнаа на клупа, мртвиве Минесота на уште помртвиве Феникс blowout им напраија :bravobe:

Wiggins 16 поена на полувреме , еден кош у 6 минути у 3/4 и го седнаа на клупа, мртвиве Минесота на уште помртвиве Феникс blowout им напраија :bravobe:
Ам јас Телетович телево плус шо го имам 2 поена братов ..

I sea ne go stava wigins do kraj, jebali ti igrachi I sve :D

Лазаров + или - 7.5 влезе ? Од тел немозам да побарам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Лазаров + или - 7.5 влезе ? Од тел немозам да побарам

Sent from my iPhone using Tapatalk
Минус
LfERQEu.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom