Фан клуб: МЗТ Скопје

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
abe svatete deka family nemozat da podnesat poraz od gradskiot rival,bolje ke izguvbat od strumica 50 razlika nego od rabotnicki pa mavaat so se so ke im dojde,jas napolno gi razbiram hehehehe poz do family aerodrom i mn sum im blagodaren sto ni ja dadoa pobedata vo race

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
gledajte da ne vi dademe use nekoja ama ne pobeda neso drugo.....smiri gi strastite malku

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Нема смисла ова што КФМ ни прават бе....па се напунија пари од нас оваа год. Мамичето нивно педерско да им го ебам се казнува ли волку???
Иначе во недела у парк со соколи од 18.00...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
hahahah dobar e РОКИ,tuku ke ve kaznuvaat jbg koa neznaete da se ponasate na utakmica i od tolku porazi normalno e da se frla so se i sesto

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
во спорт видовте? мзт ја полни касата на кфм лол хха...

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
haha f.a ja polni pa razmisli koj gi dava parite nie ili oni

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
kk strumica ima odnos so navivacite lele glupiot grk so nema da izmisle

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
A vie za kogo navivate? ne ste edno? ne frlate vie? vie frlate oni plakat a? so ubavo... :):helou:
А што кур тебе те боли и сите останати кој ја полни касата на к.ф.м???Да не зимате процент од тие пари што ги дава МЗТ???Прости луѓе ејјјјј

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Жално за оваа „фамилија„ која срцата и здравјето ги остави за ова мочано Мзт. Жално за дечките кои живеат за Мзт, кои и во победа и пораз се со него. Таа страст која ја има на трибините на Мзт, можам да кажам дека ја нема на ниедно друго место во Македонијава. Жално е да се видат лицата на оние кои знаат дека Мзт нема тим за високи дострели, а сеуште веруваат во чуда. Жално е за старите генерации навивачи кои доживеале некои убави моменти со Мзт, но и многу многу полоши, а сеуште не ја изгубиле вербата и страста. Уште пожално е за младите генерации кои доаѓаат со надеж дека и тие ке го доживеат она што го доживеале постарите и што го слушале низ маалата во приказните за кои сите мечтаеме да се повторат. Жално е некое магаре што не сака да си ја напушти фотељата ги држи во заложништво овие безброј срца. Жално е што никој не може да сфати како е да си таму мегу толпата кога еуфоријата ке дојде на трибините. Жално е што се дозволува еден клуб со вакви навивачи, со најдобрите навивачи во мизеријава од држава, полека да тоне во бездната на пропастот.
Но, вербата и љубовта никој неможе да му ја одземе на Аердромчето, страста која се повеќе се разгорува иако нема логичка причина за тоа, го движат напред секоја сезона. А на крајот од секоја сезона, без исклучок, доага она познатото, надалеку прочуеното........

Kajgana Shop

На врв Bottom