да бе Цевка им е уште тренер на ТОРУС (младинксата екипа)Абе,Цевка уште е тренер на младинци на МЗТ?
Јесда прашањево застарено,знам беше пред 3-4 години
Тој е причината зашто почнав,а после и прекинав да трењирам баскет (како и пола од типците кои беа во Работнички)
Ти ќе да си тој што треба да „пита„ некој што повеќе разбира. Чекори биле пред да шутне, а колку си играл кошарка кажува фактот дека викаш дека шутнал во скок, а не кога паднал. Да си играл ке знаеш дека кога ке паднеш од скокот неможеш ни од под кош да погодиш, а не па од 10 метра. Јас зборев со една клапа од судии и сите ми кажаа дека чекорите биле чисти како солза.Epa aj ce te molam pitaj nekoj sto se razbira povece vo kosarka i vo toa sto se cekori .
Jas ce se obidam da ti objasnam cemata koga a frli topkata kon kosot ne bese padnat na nozite nego a frli vo skok sto znaci nema cekori neznam dali ti e jasno no po se mislam oti pak nema da ti bide jasno ali taa e koga gubite ce barate nes da se opravdate pozzz
Интересна идеја да ти кажам право би можело да го средиш тоа да се остваре а .:pos2::pos2:.ne znam zosto,no mislam deka nekoj od podmladokot definitivno ke mu ja sredi kolata za farbanje na micevski hihihihiihiii
do F.A
momci kako e.se spremate za utre a?se nadevam deka ke bide interesna utakmica pa podobriot neka pobedi.
eeeeeeee F.A so sreka utre da gi pobedite na feni
STRUMICA VO SRCETO