За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Пастирот субвенционира летови и укина визен режим. Значи, тие што сакаат да заминат, можат да заминат слободно. Никој не им брани. Не знам што си запнал со тоа заминување ко пијан за плот.

А едни од најактивните теми на кајгана за бг пасош и иселување се сечени лепени и монтирани така ?

А едни од најактивните теми на кајгана за бг пасош и иселување се сечени лепени и монтирани така ?
Ама, кој побогу го спори тоа? Кој дел од „ако ти се заминува, замини“ не ти е јасен?

Ама, кој побогу го спори тоа? Кој дел од „ако ти се заминува, замини“ не ти е јасен?

Нели е супер тука за живот ? кој кур најактивна тема на кајгана е БУГАРСКИ ПАСОШ теле едно, ако е убаво сигурно најактивна тема ќе е Убавиот Живот во Македонија.
Нели тие биле истите луѓе со неколку јузери ? така барем кажа твој сопартиец :)

За кој безвизен режим зборуваш сендвич еден , чукнија таја тиквата на раменици шо ја носиш за УКРАС

Мене ми е јасно се само тебе НИШТО не ти е јасно

Нели е супер тука за живот ? кој кур најактивна тема на кајгана е БУГАРСКИ ПАСОШ теле едно, ако е убаво сигурно најактивна тема ќе е Убавиот Живот во Македонија.
Нели тие биле истите луѓе со неколку јузери ? така барем кажа твој сопартиец :)

За кој безвизен режим зборуваш сендвич еден , чукнија таја тиквата на раменици шо ја носиш за УКРАС

Мене ми е јасно се само тебе НИШТО не ти е јасно
Кој како си ја наредил де. Битно никој не тера некого на нешто со сила. На кого му се седи нека седи, на кого му се оди среќен му пат.

Никој не се потресува ни за едното, ни за другото. Сем редовно загрижените, на кои веќе им е потребна и стручна помош. Од толку грижи се разболува човек.

Кој како си ја наредил де. Битно никој не тера некого на нешто со сила. На кого му се седи нека седи, на кого му се оди среќен му пат.

Никој не се потресува ни за едното, ни за другото. Сем редовно загрижените, на кои веќе им е потребна и стручна помош. Од толку грижи се разболува човек.

Точно , среќен му пат со Бугарскиот пасош , пошто со овај нашиот можеш да си го избришиш газот само

Точно , среќен му пат со Бугарскиот пасош , пошто со овај нашиот можеш да си го избришиш газот само
И за тоа кој како си ја наредил. И повторно никој на ништо не приморува. Некои заминуваат со наши, на некои им е поисплатливо со бугарски.

Ти викам, не е убава толкава загриженост и потресеност. Ем штети на здравје, ем црпи енергија и дефокусира од побитни работи.

Кога сме веке кај иселувањето.
И со кој памет омраза и нетрпение кон своите роднини одселени во странство?
Наместо да ги молите и да се донесе закон за да гласаат сите на избори(поради реалната опасност од губење на битката политички на избори на национално ниво).
Дали сте свесни дека Албанците за 10 години ке имаат поголемо гласачко тело од македонското?
И што ке се случи тогаш?
Е море зелки ниедни надувани од СДСМ.
Родени сте да губите.

Наместо да ги молите и да се донесе закон за да гласаат сите на избори(поради реалната опасност од губење на битката политички на избори на национално ниво).
Дали сте свесни дека Албанците за 10 години ке имаат поголемо гласачко тело од македонското?
И што ке се случи тогаш?
Родени сте да губите.

Сендвич, исти кур ти е и сдс и вемеро , ни било некогаш овде ни ќе биди. А ти и предходно ти кажав, дојди тука седи и преживувај, не продавај бардиња од таму.

Кој кур си заминал ако чинело овде?

Sent from my iPhone using Tapatalk

И што ке се случи тогаш?
Родени сте да губите.
Да така еве и јас како иселеник со целото мое семејство сигурно ќе гласаме на наредните избори, сигурно е дека ќе гласаме за шлајмот дпмне кој не избрка од македонија.

И што ке се случи тогаш?
Родени сте да губите.
имаат и албанците доста иселени, Швицарска, Германија...... па нели се бунеа кога да биде терминот на пописот, кога пропадна пописот[DOUBLEPOST=1452730218][/DOUBLEPOST]
Да така еве и јас како иселеник со целото мое семејство сигурно ќе гласаме на наредните избори, сигурно е дека ќе гласаме за шлајмот дпмне кој не избрка од македонија.
ти нема да гласаш, немаш трајно боравиште тука, ќе ти ја поништи Спасовски личната карта и да ти е важечка...

Сендвич, исти кур ти е и сдс и вемеро , ни било некогаш овде ни ќе биди. А ти и предходно ти кажав, дојди тука седи и преживувај, не продавај бардиња од таму.

Кој кур си заминал ако чинело овде?

Ај бе ти малце контролирај се како се изразуваш како прво.
Матер ти ибам проклето комуњарско.

Зашо сестра ти не се ебеше ко шо треба затоа морав да се иселам да не ја слушам како плаче ко тебе нон стоп, ми скурчи од талви курвичиња и се одселив.

имаат и албанците доста иселени, Швицарска, Германија...... па нели се бунеа кога да биде терминот на пописот, кога пропадна пописот[DOUBLEPOST=1452730218][/DOUBLEPOST]
ти нема да гласаш, немаш трајно боравиште тука, ќе ти ја поништи Спасовски личната карта и да ти е важечка...
Мислам дека имам,сеуште имам во сопственост една гарсониера одспротива црвен крст и сите се водиме таму, еден лик од делчевските села сакаше да ја купи за синот кој што работи во скопје,но не понуди добра цена. Додека станот на моите во аеродром го продадов за добра цена,човекот иако албанец максимално фер ја плати реалната цена, исто и тој што ја купи куќата на дедоми по таткова страна а се наоѓа во црниче.
Ете доколку познаваш некој што ќе плати фер цена за гарсониерата да му ја продадам за да ти се исполни желбата и да не гласаме.

Ај бе ти малце контролирај се како се изразуваш како прво.
Матер ти ибам проклето комуњарско.

Зашо сестра ти не се ебеше ко шо треба затоа морав да се иселам да не ја слушам како плаче ко тебе нон стоп, ми скурчи од талви курвичиња и се одселив.

Читаш дека меболи кур и за вемеро и за сдс глупердо ? Ја кажувам реалноста во дупкава , се шо има мозок и шо размислува со своја глава и шо е против вемеро го класифицирате како комуњар, пичко една смрдена, се да ти ебам женско дома шо имаш

Читаш дека меболи кур и за вемеро и за сдс глупердо ? Ја кажувам реалноста во дупкава , се шо има мозок и шо размислува со своја глава и шо е против вемеро го класифицирате како комуњар, пичко една смрдена, се да ти ебам женско дома шо имаш

Да бе у право си, глуперда сум што те направив тебе па тука да не замараш нон стоп и да тролаш ко некој имбецил.:kuracc:
И мртво и живо све ти ебем ја на тебе.

Да бе у право си, глуперда сум што те направив тебе па тука да не замараш нон стоп и да тролаш ко некој имбецил.:kuracc:
И мртво и живо све ти ебем ја на тебе.

Како замина во странство олку глуп жити се? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom