Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 1.908
- Поени од реакции
- 1.867
кај мене стои `образувана преписка`, колку што можев да преведам тоа значи дека постапката е во тек, се проверува или нешто слично
Kako proveruvasкај мене стои `образувана преписка`, колку што можев да преведам тоа значи дека постапката е во тек, се проверува или нешто слично
кој број и година си?кај мене стои `образувана преписка`, колку што можев да преведам тоа значи дека постапката е во тек, се проверува или нешто слично
18**/2015[DOUBLEPOST=1452619000][/DOUBLEPOST]кој број и година си?
во првото поле го пишуваш бројот од молбата, таа на предната страна што е, кроз годината а во второто поле бројот на преписката кроз годинатаKako proveruvas
Nema star na istata strana e i go otvara noviot za proberka treba da go znaes brojceto koga ti e zakazno intervjuto i godinata i toa se pisuva na prvoto pole 1234/20??a na vtoroto pole se pisva brojceto standardno so se proveruba isto so godinata 5655/20?? I dvete brojcinja gi ima na kartonceto od intervjutoNeznam kaj da proveram mose link ?
ne pisuvas kako sto treba imas greska napraveno[DOUBLEPOST=1452619522][/DOUBLEPOST]Липсват данни ova stoi kaj majka mi. Zedov brojcinja od posledniot protokol kaj so bea vrateni na dopolnitelna im pisuvase isto.Spored cicko google toa znaci nedostasuvaat podatoci.znaci mozno e tie sto ke gi vrakaat na dopolnitelna msto dopolnitelna da i pisi "Липсват данни"
imas na prethodnite strani objasneto kako da gi pises brojcinjata treba i godina da dodades kaj prvoto brojcene pisuvas kako sto treba imas greska napraveno
Kakva greska go kopirav toa od stranata kade se proveruva brojcetone pisuvas kako sto treba imas greska napraveno
pЛипсват данни ova stoi kaj majka mi. Zedov brojcinja od posledniot protokol kaj so bea vrateni na dopolnitelna im pisuvase isto.Spored cicko google toa znaci nedostasuvaat podatoci.znaci mozno e tie sto ke gi vrakaat na dopolnitelna msto dopolnitelna da i pisi "Липсват данни"
30**/2015 mi pisi "Липсват данни"ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО
Прегледај го приврзокот 136618
Кога се поднесува документи во правосудие ти даваат катонче со бројче, коса црта годината пишуваш и тоа се внесува во првото поле. во второто поле бројот што ти го даваат на интервјуто коса црта годината на интервју. пример кај мене. 1= 74**/2014 2=108**/2014.... проверив фунционира, пишете што ви е на статус дека сега разчилно ги пишива па да ги разтумачиме статусите.
Ma probuvav cel den taka izleguva se javiv kaj posrednikot da proveri sto e rabotata.Mozebi ne se stasale so vnesuvanje na podatoci do brojceto.Ili pak mozebi se pregledani dokumentite i nedostasuva nesto.Na starot link stoi uste deka e na doplonitelna.p
Probaj poftorno i kaj mene pisuvase taka ama se promeni.
пиши ми пп со податоци ако сакаш да проверам, не ми е проблемMa probuvav cel den taka izleguva se javiv kaj posrednikot da proveri sto e rabotata.Mozebi ne se stasale so vnesuvanje na podatoci do brojceto.Ili pak mozebi se pregledani dokumentite i nedostasuva nesto.Na starot link stoi uste deka e na doplonitelna.
Ako go imas kartonceto od intervjuto gi imas i dvata brojai jas prv pat ja gledam novata stranica za proverka i kaj mene imam samo edinstevno edno brojce sto mi dale drugi nemam i seuste prov eruvam na star nacin poinaku ne moza da vi dam