Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У право си, иако грешките се кај поединци. Иначе 67% посед имаше Реал.Sekoja cest za pobedata. Rezultatska dominacija da, igracka ne.
Lani vakvi ekipi so po 5-0 gi prakjavme so 65% posed minimum.
Ne deka mi fali nesto posebno posedot, ama so poasalna ekipa nema vaka lesno da ide.
Kolku samo pogreshi pasovi od sredna linija izmegju sebe i kon zaden red. Na momenti panicno.
Kako i da e valjda ke se raboti na podobro.
У право си, иако грешките се кај поединци. Иначе 67% посед имаше Реал.
Па добро, денес и после 2 гола разлика малце полабаво играа, а така кога играат, играат најдобро. Кога Реал е под притисок тоталка се губи, особено нападот. А за средината имаме играчи и Ковачич и Касемиро се тука. Според мене Крос е солиден играч ама е премногу флегматичен и спор за да игра во шпанско, иначе има добар центар шут и добро нафрлува. Ако успеат да го земат Тилеманс од Андерлехт на коњ сме пошто и Модрич уште две три години дали ќе игра у пристојна форма максимум.Moze i cela taa nesigurnost na Kroos I Modric me tera da imam vakov stav. Sto znam, ama ne sum naviknat da gledam nekoi
kako Deportivo, Rayo, Celta da ni kontroliraat igra na domasen teren. Siguren sum deka toa ne moze da bide takticka zamisla
na bilo koj i da e na celo na Real. Isklucok mozebi ako igras protiv Barceloa ili Bayern momentalno.
Па добро, денес и после 2 гола разлика малце полабаво играа, а така кога играат, играат најдобро. Кога Реал е под притисок тоталка се губи, особено нападот. А за средината имаме играчи и Ковачич и Касемиро се тука. Според мене Крос е солиден играч ама е премногу флегматичен и спор за да игра во шпанско, иначе има добар центар шут и добро нафрлува. Ако успеат да го земат Тилеманс од Андерлехт на коњ сме пошто и Модрич уште две три години дали ќе игра у пристојна форма максимум.
Тогаш почнува церемонијата а додекувањето е во 20 мисламЗнај некој во колку саат е златната топка ?
Едит: 18:30
Дојава из клубаМеси ја зема ич не гледајте![]()