Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лил 0-3 гола 1.4
Марсеј 1+ пп 1.4
Porto H2 (-1) 1.45
Apoel T2 2+ 1.55
Karmelo 21.5 + 1.9
Torku H1 +7 1.5
Овие на 5 евра нека трчаат[DOUBLEPOST=1452438572][/DOUBLEPOST]
Eve i ja samo sto se vrativ od Zlatna..znaci koi picki stanale ..Wiggins 1.65 a za Harden 1.5 ..sto kur gi stavaat znaci onie granici od sabajle,il nek napravat korekcija na granicite da ne cepkaat na koef..totalno debili,amateri.
Ja gi pustiv Harden,Wiggin i Carmelo + na 1000den.i go stornirav,sokur..podobro ke go igram Hayward i Lillard +,nego da cekam 1.5koef .
Јас си крцкам на бетмаратон, до пред 3 часа не беа намалени на по 1.9 и 1.85 ги изиграв играчите.

Salzburg 5,5+
Pinar Karsiyaka 1
Unicaja 2
Mzt 1
Juventus 2

Овие ги уплатив на 2000...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Момци експерти за кошаркари, ај дајте ми два-три играчи да изиграм вечер имам намера со фудбал да искомбинирам нешто. Во СЛ ќе играм, излезени се таму играчите или треба до касно да се чека? Ако се излезени ставете овде право на листот како треба да се напише, оти немам играно никогаш :D

Ни магија помага у овие денови ни ништо,Конјаспор ги играм да не изгубат со 3 разлика,на крај на трета водат 7 разлика и на крај изгубија 3 разлика точно за да ми биде уште по криво,тој дебилот на крај сам пред кош не дава двојка него му вади на тој за тројка абе сигурно.

Grcite se solidni doma,protiv selekcii so koi mozat da se nosat cesto pobeduvaat.Ama ne bi gi igral jas na pogolem vlog,nestabilni se,kaj niv rakometot ima znacenje kako kaj nas zenska kosarka,ne se zamaraat voopsto.Plus Ukraincite imaat igraci koi igraat vo posilni ekipi od prosecnite grcki ekipi,izbegni gi podobro,iako bi trebalo da e kec.
Како и да е не ги играв ,,и ме спаси...ти борџам пијачка

Ни магија помага у овие денови ни ништо,Конјаспор ги играм да не изгубат со 3 разлика,на крај на трета водат 7 разлика и на крај изгубија 3 разлика точно за да ми биде уште по криво,тој дебилот на крај сам пред кош не дава двојка него му вади на тој за тројка абе сигурно.
12 илјадарки од џеб ми зедоа...

Cedevita 11-34 12-ta minuta :ban:

18-50 na poluvreme..Vaka ne sum promasil nikogas do sega.:zver:

Последно уредено:
Мансера 159,5 минус
Валенција 157,5 минус

Мислам би требало да поминат без проблем овие две

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom