Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин
Сасуоло сеоски Манчестер. :kafence:

Ај уште Фросиноне и Сампдорија.. Можете!!

Последно уредено од модератор:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
За пеналот збор да не чујам, чист како осмото место на Интер лани :icon_lol:

@Fredy Guarin брат де кажи ми во ПП некоја шега да измислам, оти мене не ме бива. И патем кажи како поразот ова она :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Koa ќе ги спомнувате на среќа добиените утакмици не ги заборавајте и овие несреќно изгубените.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.182
Ne e zaradi penalite, Palacio so nemozi da daj gol od 2m, zaradi toa e.
Офсајд беше тоа, али да, резил е Паласио.
Чист пенал беше, како солза, нема муабет тука. Зборам дегенски пенали зашо се скроз непотребно направени, од мртви ситуации. Со Лацио знаеме што направи Мело, а денес Муриљо ја утна на избивање и Миранда веќе беше врз играчот на Сасуоло, немаше шанси да не направи пенал.

Што све одбрани Консиљи, алал да му е. Имаше и Ханда 2-3 добри интервенции али Консиљи се дупна од бранење.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.543
Атомски фудбал, ама не онаков како на тандер, туку во права смисла на зборот. Кој вика дека Италијанскиот фудбал е досаден сигурно не гледа фудбал, или пак е дете кое навива за Барса и Реал (Читај - Роналдо и Меси). ОООООдамна немало поизрамнета сезона во Италија, секој секого може да тепа.

Ова денес што му се случи на Интер е карма, чиста сочна карма... На предходните натпревари противничките екипи цело време напаѓаа, но Интер даваше (понекогаш) никакви голови... е овој пат е спротивното. Пенал во 95 минута најмногу боли :icon_mrgr:

Сасуоло колку созреаа за 2 години, секоја им чест... пола играчи им се во "косопствеништво" помеѓу нив и Јуве :icon_lol:

П.С. Коментаторов на Арена, чистокрвен Интераш маме му ебам :kajgana:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
За пеналот збор да не чујам, чист како осмото место на Интер лани :icon_lol:

@Fredy Guarin брат де кажи ми во ПП некоја шега да измислам, оти мене не ме бива. И патем кажи како поразот ова она :D
Ти си кралот на хуморот овде,кој сум јас шеги тебе да ти кажувам?
Околу поразот - јасно беше дека на толку шанси ќе стигне казната.Мене лично ептен ми се свиѓаше играта на интер у 2ро полувреме,дечките изгинаа ама немаа срека
А и она консиљино се скина од бранење маме му ебам!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Сасуоло нема пораз од сите екипи што моментално се во топ 5 :icon_mrgr:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
10 КОЛА ВИ ДАДОВМЕ ПРЕДНОСТ БЕ ЕЈЈЈЈЈ!!! Уште на полусезона ги стигнавме, точно на 19 кола !!

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Placipickata Mancini posle mecot : Beradi za crven karton, hahhaaah koj glup e covekot....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom