Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има, но нема никаква врска со Визз@Tranquilis Има најава за летови до Прага од jуни или јас нешто погрешно имам запамтено?![]()
Да прашам нешто, ако знае некој фала му однапред
1. По социјалниве мрежи летово видов некој македонски студент дека резервирал лет за назад, за дома (најверојатно со Визер) од Германија за Скопје за 1 (едно) евро. Како е тоа испаднало така?
2. Еден другар летово гледал по календарот на Визер (некако, не знам како точно), и видел дека пред празниците, има неколку датуми (2-3) каде повратна карта Скопје-Париз (1800км) е 50 евра.
Дури и да си празен, така без багаж ми изгледа неверојатно ефтино, да не видел тој грешно? И има ли шанси така да се провери 3-4 месеци унапред на календар дали има ефтини карти за одредена дестинација?
Карти се најдвет најефтино 569 денари во еден правец. Поефтино од ова немам видено. За карти за 1 евро знам такви имаја рајан ер пред некоја година.Да прашам нешто, ако знае некој фала му однапред
1. По социјалниве мрежи летово видов некој македонски студент дека резервирал лет за назад, за дома (најверојатно со Визер) од Германија за Скопје за 1 (едно) евро. Како е тоа испаднало така?
2. Еден другар летово гледал по календарот на Визер (некако, не знам како точно), и видел дека пред празниците, има неколку датуми (2-3) каде повратна карта Скопје-Париз (1800км) е 50 евра.
Дури и да си празен, така без багаж ми изгледа неверојатно ефтино, да не видел тој грешно? И има ли шанси така да се провери 3-4 месеци унапред на календар дали има ефтини карти за одредена дестинација?
Кога ќе купуваш карта автоматски ќе ти биде понудено и членствоМоже некој да ми објасни како можам да купам Стандардно членство? На страната на wizzair во делот на Wizz Discount Club најдов само општи информации, но никаде не можам да најдам каде да претплатам.
Автобуски превоз до Местре има директно од аеродромот во Тревизо, цена во еден правец беше 7 евра, повратна 13.
Друга опција е со воз (од аеродромот до железничката станица е околу 30 минути пешки), воз до Венеција е 2,5 евра.
Воз Местре - Венеција мислам дека беше 1 евро.
Карта за воз Тревизо - Венеција беше 2,5 евра (пред 3 години).Во железничката станица во близина на аеродромот Тревизо (велиш, пеш 30 минути до неа), картата за од таму до Местре е само 2,50 евра? Тоа е одлично, ако е вистина. Подобро би одела пеш 30 минути и и би заштедила 4,50 евра и веројатно побрзо би стигнала отколку со автобус.
Издржи,денеска е недела а вчера беше сабота [emoji6]Moze li nekoj da mi kaze dali e normalno da docnat vaka so potvrdata na uplatata jas si plativ vo cetvrtok eve 4 dena nema odgovor plativ vo banka preku uplatnica dali imal nekoj vakvo iskustvo