Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Со Кармело и со Таунс се слагам. Се врати Нуркиќ за Денвер минатата утакмица 15п и 5 блокади, јак е како бик Јука. Тешко Марк толку лесно да го гази со својата снага...ке му се држи Јука.
Mislis deka ovie izostanoci Lee i Conley kaj Memphis nema da igraat uloga vo igrata i ucinokot na Mark?

Ефес 2.55? 2ка е ова според мене, појак тим има Ефес на хартија, а и од искуство увек играат јако со појаките а со послабите праат глупости. Поширок и подобар ростер има Ефес, според мене поквалитетен од оној на Кубан, а 2.55 би морало да имаат огромна вредност. Дерик Браун ќе биде огромна закана за кошот на Кубан и плус ќе ги развлекува високите играчи на Кубан надвор од рекет што ќе отвори повеќе простор за останатите. Примарна цел ќе е да се запре Дилејни, а Ефес има и те како добри дефанзивци за да го сторат тоа. Грејнџер, Ертер, оној турчинот што никад не можам презимето да му го запамтам... Ефес го има и Шариќ во рекетот, многу битен играч за нив. Се на се според мене Ефес ќе победи а и вреди квотата, подобро играат кога не се под притисок, а и реално поквалитетни се од Кубан. Не се за потценување Кубан, одлична екипа се, ама Ефес се подобри, па сеа останува да видиме дали ќе го покажат тоа на терен.

Уникаха се без најдобриот играч денеска, Кузминскас, кој не отпатувал за Грција поради грип.

Да ме јебе коњ да ме јебе, ако уште еднаш го ставам психопатот Пер на ливче, го имам Стен ја него го играм, факинг Фабиано му прави 520 брејка.

Anwil Wloclawek полска кошарка, им бараат 78,5

Последни 5 натпревари (58,64,71,69,68) дечекиве никако да префлрат 70 граница нашиве им бараат 78,5.

Ја пишиме минус што сака нека биде

Augsburg 4,5+
Straubing 4,5+
Koln 4,5+
Fener 2
Brose 1
Munchen 1
2000
Hokeive u sport life se 1.45-1,50,dodeka na bet365 se 1.30.... e sea moguce e da e taka,vo bet da gi vazat golovite posle prodolzetci ili nesto slicno pa da e tolku mala kvotata,a moze i ne :)

Дали денеска има некој тим од Малта што игра фудбал? Треба да биде околу 6 коефициент за него.... не разбрав убаво кој тим е

Аиииии Дерик Браун 10.5 граница, ова е плус над плусовите. Игра против својот поранешен тим, тоа е екстра мотивација, шутира тројки, оди на влезови, фаќа офанзивни, куца, све прави... Мора да го изиграм на оваа граница, шукурац прениска е според мене.

Дерик Браун +
Штимац тешка минусчина
Ванамејкер +
Едвин Џексон +
Почисти од ова не можам денес да видам.

Дерик Браун +
Штимац тешка минусчина
Ванамејкер +
Едвин Џексон +
Почисти од ова не можам денес да видам.
Абе и Зирбес е минус денес, кој курац 16.5 граница, Фенер на двете претходни текми одлично го чуваа и максимално го лимитираа. Знаат дека пикот со Јовиќ и Зирбес е најјакото оружје на Ѕвезда и одлично го бранат истиот, затоа и Ѕвезда против Фенер постигнува многу малку поени.

Зирбес 16.5-
Браун 10.5+
Дилејни 17.5-

Овие ќе ги пуштам па нек си ебат мајката.

Од НБА Леброн, Вигинс и Веѓата плуски.

Mislis deka ovie izostanoci Lee i Conley kaj Memphis nema da igraat uloga vo igrata i ucinokot na Mark?

Па не би требало многу,Марио Чалмерс ќе го заменува Конли доколку не игра.Претходната утакмица кога исто не играше Конли за малце ќе имаше трипл дабл(23-9-8) и тоа во match-up со Вестбрук.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom