lelelelel poubav den nemozese MZT mi tepase TOP navivavme i GO POLOZIV NAJTESKIOT ISPIT znam deka ova ne e za tuka ama morav da se pofalam idammmmmm na slavenjeeeeeeeeeee
ama najbolje bese ona na kraj.svetlo se gasneeeeee,vozbudata rasneeee.
eh zasto ne se izgasi u park pa tamu da vlezeme na teren i eden fight da mavneme.
ovie od EVN najdoa koga da praat restrikcija.ne mozea da pocekaat da iskocime od sala.
inace za utakmicata.mujo uste ednas pokaza kako treba da igra igrac na mzt skopje.samo so srce i so muda.30 kosa+7 skoka.srbite izigraa dobro u odbrana a bogami i u napada koga vlegoa 2-3 trojki.jane seuste nezalecen ama i on odlicno i za sekoja pofalba.crncite tapa.centarot smith mislam i deka ne ni vleze u vtgoro poluvreme a hill se zaebava i toa me kurci.treba pocesto da sutira a ne samo da dribla bez efekt.iznenaduvanjeto denes bese miki braveheart.imase povekje od soliden ucinok so ogled na toa sto gi poznavame negovite kvaliteti
ni trebase vakva utakmica.da se dignat igracite pred svoja publika i da vidat za kogo igraat.
sledi Gay park i uste edna golema bitka.oni ne se neso posebno a akcentot ke bide staven vrz karakolev.seuste nema pesna za nego ali ke ima posteno remetenje.
p.s. koga izgasija svetla na kraj vlegov na teren i otidov do mujo koj sedese na klupa i dusa nemase.mu cestitav so zborovite:"gi ebevme majstore" na sto on kaza :"ma mater im ebevme"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
se blizi sreda,ke bide opasno.atmosferata vo F.A. i vo MZT Skopje e na najvisoko nivo,a toa e eden dobar pred znak za pobeda vo sreda protiv neznite momcinja od gay parkot.
P.S.od gjoce petrov do zeleznicka,cudna familijarna sostojba
mesto sinovi deca pe*ri,i majki ku*vi za 100 denari
ole ole ole ole ole.................
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.