PsychoalieN
Омлет мастеР
- Член од
- 12 јули 2009
- Мислења
- 1.703
- Поени од реакции
- 1.411
Му пиша ли дека пратката ти ја нема и дека тракингот воопшто не функционира. Ако не ти врати или почне да глуми лудило тогаш советот на @Kostur123 .[DOUBLEPOST=1451506066][/DOUBLEPOST]Проверив ни трага ни глас
Чаре? Не се многу пари во прашње но дефинитивно ова ќе ми биде последен пат очигледно ова не функционира баш најдобро барем не во мојов случај кој профил и да го отвориш пишува 99.8 феедбак одличен статус во пракса се е ветар и магла ...
Yanwen е логистичка компанија која во соработка со Чајна пост ги препраќа пратките до корисниците по многу помала цена. Проблемот е што работат со 90% фејк тракинзи и принципот префрлање на вината во твојата пошта. Мене ми изгубија 4 пратки и кога директно им напишав на Yanwen ми рекоа дека они немаат никаква обврска да разговараат со мене туку сите конверзации да ги водам преку продавачот. Пратките никогаш не пристигнаа, парите ми ги вратија во целост. Е сега имам уште една за која ми пишува дека е во МКД како што напишав погоре.Само тоа „Yanwen's Track“ ми личи на фејк број.