Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kade ima Levi's vo Skopje osven vo fashion and friends?
порано имаше во Вартекс (незнам дали уште постојат), а и ако постојат незнам дали ги носат.
За други локации стварно е поќелно да споделат други ако знаат каде може да ги најдеме.

Каде можам да најдам низ од тие капите со суканици што се ? За маскенбал ми треба :D

Вратило од ваков тип да не имате сретнато некаде?Прегледај го приврзокот 136045
А што е проблем,пак сам да си го направиш
или купи материјал (кај што продаваат на мало и сечат по димензии)
може и јас потоа да ти го заварам и офарбам како на сликата.
-Овде е најважно да е зацврстувањето во бетон, во цигла тешко ќе издржи.

Каде можам префрлам материјал од видео касета на цд? :D
Во сите фото студија, братучетка знам работеше во 'Бисер' во едно фото студио (на вториот кат) и мене ми заврши таква работа.

Вратило од ваков тип да не имате сретнато некаде?Прегледај го приврзокот 136045
Ваков тип само да го прикачиш на ѕид и да вежбаш нема да најдеш. Само ако го правиш по нарачка. Јас се убив од барање и на крај земав онаа шипката што се прикачува на каса од врата која одлична работа врши ( недостаток издржува мала килажа викаат 100кг е максимум ама јас со повеќе од 80 не би се осмелил, далеку сум моментално од двете тежини :) )

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Кај може да најдам флуоресцентни стапчиња?[DOUBLEPOST=1452097328][/DOUBLEPOST]
Каде можам префрлам материјал од видео касета на цд? :D
Па брат прашај ме мене. :D
Комшија сум ти...

Иначе знаеш кај работам одма позади мојот дуќан има фотостудио таму мислам дека има исто и спроти зелен пазар одма до автобуската има фотостудио они префрлаат таму.

Кај може да најдам флуоресцентни стапчиња?[DOUBLEPOST=1452097328][/DOUBLEPOST]
Па брат прашај ме мене. :D
Комшија сум ти...

Иначе знаеш кај работам одма позади мојот дуќан има фотостудио таму мислам дека има исто и спроти зелен пазар одма до автобуската има фотостудио они префрлаат таму.
Види во Џамбо имаше еден период или на пазар и мене ме интересира заистово ама кај е најефтино некој да ми каже во Скопје префрлање од лента на цд?

Види во Џамбо имаше еден период или на пазар и мене ме интересира заистово ама кај е најефтино некој да ми каже во Скопје префрлање од лента на цд?
Пишав погоре провери таму.. :Д

bump.

И пишете локација кај се шиткаат.
Иам видено во Мастерспорт сц. Борис или прашај во оваја продавницава друга шо им е во тц Беверли. Незнам шо пари беја би требало да се поефртини него ли Дропин.
Или кај овие батињава прашај шо имат https://xmkd.com/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom