Општи дискусии за ТВ серии

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Некој да ми каже нешто за Narcos ?
Ми излезе прееска реклама на јутуб дур слушав музика и ми изглеаше како добра серија и ја пуштив да се симиња, ама ипак би сакал и ваше мислење да слушнам.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Silicon Valley
Shameless
it's always sunny in philadelphia

Се мислам измеѓу филадлфија и силикон шејмлес некако многу ми се 42 бар за сеа :giggle:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Денес Нетфликс глобално се прошириле па сеа и кај нас се достапни. 8 евра месечно, а првиот месец е бесплатен. Баш сега пробав со Beasts of No Nations и супер е. Брзо си работи, добар квалитет и има еден куп избор и од филмчиња и од серии за гледање. Дефинитво вреди да се проба.

Ми излезе прееска реклама на јутуб дур слушав музика и ми изглеаше како добра серија и ја пуштив да се симиња, ама ипак би сакал и ваше мислење да слушнам.
Наркос е можда најдобрата серија шо ја гледав лани. Ако имаш гледано други серии на Нетфликс знајш шо те чека, ама сепак Накрос е ниво погоре од се друго. Онака ептен реално изгледа а глумецот шо го игра Пабло Ескобар е одличен.

Silicon Valley
Shameless
it's always sunny in philadelphia

Се мислам измеѓу филадлфија и силикон шејмлес некако многу ми се 42 бар за сеа :giggle:
Филаделфија ти е најдобра од сите три. Ако случајно првата сезона не ти е по ќеф, сепак продолжи да гледаш

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Narcos е најдобрата серија од лани заедно со The Leftovers според мене.

Плукни ме ако не ти се допадне.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Narcos e tezok prosek inace.

10 serii imase bolje od nea u 2015.

Ne e losa za tepanje vreme, ali da ne se zaletueme.

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Зошто бе нема посебна тема за Реј Донован? :(

Само што ја изгледав епизодата која Реј играше на Walk this way и ми се вроди желба да го продискутирам со гледачите, ама ништо...

Ќе мора само да остане на тоа дека ја препорачувам на остали од темава кои не ја гледале :love:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Narcos
Daredevil
Game of Thrones
The Leftovers
Manhattan
Sense8
Mr. Robot

Мене овие ми беа најдобри серии за лани, без некој посебен ред. Најсрање ми беше Wayward Pines.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Fargo
Sense8
Better Call Saul
True Detective
Mr. Robot
Wayward Pines

Мене вака ми беа најдобрите по ред. Mr. Robot изгледа премногу хајпнат ја пуштив и некако не ми влезе под кожа, што не значи дека не е квалитетна. Ќе ја изгледам пак прва пред да излезе 2-ра сезона, сигурно ќе ми се поправи впечатокот.

P.S. Кој ќе чека 2017 за Fargo и Sense8. :(

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
True Detective ја заборавив бе, и таа беше партали.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
mr. robot
game of thrones
fucking fargo
las revenants
the leftovers
daredevil
true detective
manhattan
saul
homeland
walking dead

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Абе дечки, оф топик.
Како да најдам Нетфликс апликација на Philips smart tv?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дечки, ја има некој изгледано Nip/tuck? Да ми кажете дали вреди да се гледа и дали има нешто твистови, јаки шокирачки моменти и слично, само без спојлери ве молам. :D
Многу цициња, да си ја гледаш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom