Фан клуб: МЗТ Скопје

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Извини Аеродромка да не беше ти меѓу првите што влегоа во сала и да не носеше плава (Сина) мајца мислам ако добро забележав ти беше единствено девојче меѓу вашата група..
jas bev nosev plav dukser , i posle se soblekov po maickata

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
U sala begaa ko picki nadole i od dole provociraat kako nekoj kurvii!si znaat tie so sedea odma do nas kako pominaa!kozari ocajni ste
И уште не ми одговорите. Прашав како помина тиа од вашите навивачи шо му а скапаа главата и беше цел крв?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Да да еден од вашите навивачи беше ударен и цел беше крв со свои очи видов..

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Да бе еден дечко од вашата навивачка група главата му беше сета во крв и го изнесоа надвор за ду пружат помош човекот со кафениот мантил што беше меѓу вас на почетоткот го изнесе надвор.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Decko ne tresi zeleni ti na marihuana da ne si bil so haluciniras sea,ja samo vidov kako tie seljacite begaa nadole i provociraa od dole kako zenicki klasicni!A ova ti so treses e rezultat na drogite so gi prais,takada ne tresi!vie ste klasicni picki

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
И уште не ми одговорите. Прашав како помина тиа од вашите навивачи шо му а скапаа главата и беше цел крв?
А што е проблемот со тебе? Мислиш да имаше некој така повреден ке ве оставевме да преживеете? Немаше ни полиција ни редари да не додржи и благодарејќи на смиреноста на одредени угледни личности во нашата навивачка група не настанаа поголеми инциденти. Нас тешко е да не додржат Желките, единиците за брзо распоредување а не 14 чичковци со предратни мустаќина.

Така да бладаш за повредата, НИКОЈ не беше повреден, а и од што би можел да биде повреден така, од упаљач....МОЛИМ ТЕ, доста тресете глупости, ако сте сакале да се случи тоа, не значи и дека се случило. Или сакате да се правите нешо важни и силни пред луѓево што не беа? Дојдовме, и вашите незнаеа каде попрво да бегаат па уште и вие сте не тепале нас? Абе идете у пичку материну сељачишта лажливи.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Decko ne tresi zeleni ti na marihuana da ne si bil so haluciniras sea,ja samo vidov kako tie seljacite begaa nadole i provociraa od dole kako zenicki klasicni!A ova ti so treses e rezultat na drogite so gi prais,takada ne tresi!vie ste klasicni picki
Море шо само се силиш ти ка не си вишол ништо човекот што му а расцепиа главата беше меѓу последните редови тами над излезот над вратата човекот со КАФЕНИОТ МАНТИЛ ШТО БЕШЕ МЕЃУ ВАС ГО ИЗНЕСЕ НАДВОР.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Море шо само се силиш ти ка не си вишол ништо човекот што му а расцепиа главата беше меѓу последните редови тами над излезот над вратата човекот со КАФЕНИОТ МАНТИЛ ШТО БЕШЕ МЕЃУ ВАС ГО ИЗНЕСЕ НАДВОР.
Значи, како функционира навивачката група наша. Удриш еден си ги удрил сите. Да имаше крв колку што викате, имаше Кавадарци да биде Багдат, ке ви го сраменвме со земја, пошто 14 џандари неможеа во никој случај да не додржат. Второ имаме снимано цело гостовање, се знам со сите 250 луѓе што бевме, како тоа да го нема на камера и никој да не знае, туку само вие тројца козари да знаете за случкава?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Значи, како функционира навивачката група наша. Удриш еден си ги удрил сите. Да имаше крв колку што викате, имаше Кавадарци да биде Багдат, ке ви го сраменвме со земја, пошто 14 џандари неможеа во никој случај да не додржат. Второ имаме снимано цело гостовање, се знам со сите 250 луѓе што бевме, како тоа да го нема на камера и никој да не знае, туку само вие тројца козари да знаете за случкава?
Абе до утре можеме да се контриме ама еден дечко беше удрен со што незнам пошто видов како го изнесуваат ама ај да го баталиме тоа дај некој клип од гостувањето у Кавадарци да видиме..

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Абе до утре можеме да се контриме ама еден дечко беше удрен со што незнам пошто видов како го изнесуваат ама ај да го баталиме тоа дај некој клип од гостувањето у Кавадарци да видиме..
Немаме програмче за сечење на клипови, а целата снимка е огромна, така да да најдеме програмче кое ке знаеме да го ракуваме и да иде лиценцирано, ке пуштиме

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Абе не си признавате сеа, ама ако се случи нешто коа ке дојдеме во скопје на гостување како што гледам во некој пост се имаш заканувано, кога ке биде купот ако дојдите тешко ке си поминете. Уште во автобусите пред влевање ке бидете каменувани и нема да знајте од кај ви фуре, тоа лично ја ќе го организирам. Памти ми го виа пост...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Абе не си признавате сеа, ама ако се случи нешто коа ке дојдеме во скопје на гостување како што гледам во некој пост се имаш заканувано, кога ке биде купот ако дојдите тешко ке си поминете. Уште во автобусите пред влевање ке бидете каменувани и нема да знајте од кај ви фуре, тоа лично ја ќе го организирам. Памти ми го виа пост...
за некои работи насмевката е најдобриот одговор :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
slicni se ovie so city park girls i tie vakvi filmcinja cepaat nekoi holivudski,a za ova so pisal kozar so tapija ne komentiram strav u koski iam sea

Kajgana Shop

На врв Bottom