Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Леле ама е смешно еј, кинеска кралица.. Епа аеродромке види сеа со какви типови си имаш работа и нека ти текне зошто тебе те вмешувам во муабетите со вакви ненормални типови. Мислиш ќе ме навредиш со тоа, можеш само да јадеш гомна за мајки и сестри и тоа колку шо сакаш ама коа ќе ти речам нешто за вашата другарка аеродромка знај дека нејзе не и е сеедно дали некој ќе ја нарече курва или нешто слично. Е затоа воздржете се од такви шеми со мајки и сестри зашто може да страда друга личност што вас ви е блиска а за нашите мајки и сестри џабе зборите нема никаков ефект.
abe selance glupo,kako dojde do zaklucok deka aerodromka mozes ti da ja navredis???????maloumna licnost kako tebe,tesko deka nekogo moze da navredi.bas me zdobole mene dali ti se vregjas ili ne,jas pak ke ti kazam deka na majka ti ke i kupam i kebapcinja,samo ona da se osekja kako kineska kraljica:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Добро, ако не се вреѓа нека каже она, па да почнеме сите на неа, што ќе се замараме со вас педеришта и со вашите мајки кога можеме да се обраќаме директно кон понежниот пол од вас. Па аеродромке чим не си се вреѓала од нас значи убаво ќе ти биде да те нарекуваме со такви зборови. Ако ти е убаво кажи имаме богат речник на такви зборови.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Добро, ако не се вреѓа нека каже она, па да почнеме сите на неа, што ќе се замараме со вас педеришта и со вашите мајки кога можеме да се обраќаме директно кон понежниот пол од вас. Па аеродромке чим не си се вреѓала од нас значи убаво ќе ти биде да те нарекуваме со такви зборови. Ако ти е убаво кажи имаме богат речник на такви зборови.
abe idiotce,sramota e da baras sex preku internet,ako imas problem so naogjanje devojka,ako ti se ebe kazi be drugar be,jas ke ti platam i kurva i hotelska soba i se sto treba,samo ti da ne se nerviras:pos2: :pos2: :pos2: .a toa sto ti ke ja nareces aerodromka vaka ili onaka pretpostavuvam deka nea ne i znaci nisto,barem sto se odnesuva na tvoite komentari.znaci:ISKOMPLEKSIRANO DRUGARCE OD SELO,DOKOLKU TI SE EBE,POBARAJ POMOS,KE NAJDEME NACIN NEKAKO DA CEPNES NESTO,MAKAR I ZA PARI:pos2: :pos2: :pos2: .

e sega da se vratam na temata,na majka ti ke i kupam i pudlica,samo ona da se osekja kako KINESKA KRALJICA

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
I ZABORAVIV,VIKAS AKO NE SE VREGJA NEKA KAZE PA DA POCNETE SITE NA NEA.VOLE EDNO PA TI VEKE JA NAVREDI NEA NA PREDHODNITE POSTOVI,TAKA DA SEGA SEKOJ MOJ POST KE SE ODNESUVA NA MAJKA TI,NA TAA MRSNATA SVINJA DEBELA.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Барам секс на интернет? Хахаа како заклучи бе дека барам секс, ти бараше секс бе будало и тоа со мојата непостоечка сестра. Абе клошарче бедно ти мене ке ми нудиш секс, најди си прво за тебе нешто, оти со мајки и шајки ништо не праиш

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
И? Пишувај ајде почесто, да се знае, пишувај на сите теми,

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Добро бе коњу еден гроздоберски, те погоди фактот што неможеш да се справиш со нас, па ќе ја навредуваш аеродромка, која никаде не те навреди? Така ве учат во лозјата, да се браните? Жив срам сте на форумов, тонете до немајси каде. Што толку избувнавте на фактот дека ФА се подобри од вас Фастфудовците? Таа е реланоста, немавте одговор па се вативте аеродромка да ја вреѓате....Хммм каква храброст лежи во вас...а јас па се чудам зашто твоите соселани храбро маваа со упаљаци од безбедната далечина, тоа е храброст, да ве ебам во гз сељачишта прости!!!

П.С. А ова што ја напѓаш аеродромка е по директива од другар ти со истакнатото селско руменило на обравчињата кој го погоди тоа што на неговиот романтичен момент за возврат доби све качено на кур?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Радикал..не се нервирај...

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Да не ти се верува што све напишаа козариве!Што се правите ебачи бе тука бе!Како не ви е срам???Влегувавте во терен и се префрлувавте на другата трибина зошто се исплашивте од нас и сеа најдовте да се јачате на интернет??Кај бевте у сала бе мангупи едни???

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
aaabe kazi si sve sto ti lezi na dusa znaes kolku ne se zamaram so tebe!!!!

ne mi znaci edno provincijalsko kopile sto ke kaze ,ne mi e bitno jas moze samo vo tvojate oci ke bidam kurva, ama ti sekade ke bide SELJAK, KOPAC , sto pati da zivee vi skopje i da ima zena skopjanka !!!!!!!

godhed a sega sedi pred pc citaj mi go imeto i drkaj na mene, posto gledam od glava ne ti izlagam !!!!!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
aaabe kazi si sve sto ti lezi na dusa znaes kolku ne se zamaram so tebe!!!!

ne mi znaci edno provincijalsko kopile sto ke kaze ,ne mi e bitno jas moze samo vo tvojate oci ke bidam kurva, ama ti sekade ke bide SELJAK, KOPAC , sto pati da zivee vi skopje i da ima zena skopjanka !!!!!!!

godhed a sega sedi pred pc citaj mi go imeto i drkaj na mene, posto gledam od glava ne ti izlagam !!!!!
Извини Аеродромка да не беше ти меѓу првите што влегоа во сала и да не носеше плава (Сина) мајца мислам ако добро забележав ти беше единствено девојче меѓу вашата група..

Kajgana Shop

На врв Bottom