Зарем посредникот не ти кажал за таа варијанта, најдобро ти е да одиш преку посредник, јас не знам но мислам дека имаше во Скопје таков клуб, побарај на гугле.
Se nadovrzuvam na Vaseto izlaganje,
@Barbarai
Kolku sto znam, BKK deklaracija mozat da vi izvadat i vasite posrednici. Vie im gi predavate potrebnite dokumenti (so negova preporaka i konsultacija sto dokumenti treba da se dostavat). Ako vece idete preku posrednici koi ve vodat niz celata postapka, neka oni vi obezbedat i 'BKK deklaracija na raka'.
Vece izvesno vreme ovde se provlekuva i prenesuva kako odgovor -A-ha, ima klub i vo SK. Kade vo SK? Telefon? Lice za kontakt? Nema odgovor.
Za klubot vo Skopje nikoj ne se proiznese so bilo kakva 'kontakt' informacija. Edinstveno, deka e otvoren klub vo Skopje. I spored ova, izleguva deka nekoj, na toj sto ja napisa taa vest, onaka uz muabet mu kazal -'slusaj brat, ce se otvara, planirame da otvarame i klub vo SK'. I, taka, otvoren, ne otvoren klubot vo SK, toj si napisa i blagovremeno ne informirase.
Ako e toa nekoja shema na ovoj nacin da se spodeluvaat iformaciite, eve i ja ce spodelam edna informacija so vas -Ovaa godina, zakonot ce se izglasa ! Nabrzo ! Mnogu skoro ![DOUBLEPOST=1451977233][/DOUBLEPOST]
http://m.blitz.bg/news/article/384677 naznaceni zamenici-ministri za pravda ima nekoj informacija od koja partija se? Pisuva deka licno bojko borisov gi naznacil...eden od niv ke bide presedatel na sovetot za grazdanstvo se nadevam na podobro ke odi rabotava so novive luge
Минист'р-председателјат Бојко Борисов назначи двама заместник-министри на правос'дието. С'с заповед на премиера в Министерството на правос'дието се вр'шта Вергинија Мичева-Русева, којато заемаше поста на заместник-минист'р до 11 декември 2015 г.
Сега Борисов објави, че вр'шта оште един човек от екипа на Христо Иванов. Новијат заместник-минист'р ште е Красимира Филипова, којато к'м момента e заместник-апелативен прокурор в Апелативна прокуратура – Софија.
Dvata zamenika ministri, mnogu strucni, obrazovani i so povecegodisno rabotno iskustvo, zaedno so segasniot naznacen minister na pravda Ekaterina Zaharieva, koja sto vece dade vetuvanje pred Karakacanov za izglasuvanje na zakonot.
Vo politikata nema nadez. Politikata e dogovor !