Како се бара и нуди секс?

• Креатор на темата Креатор на темата GMitrevski
  • Време на започнување Време на започнување
Не се смеј, гледаш дека сериозна е темава. Дај образложи низ примери како од тебе барале секс, и како ти бараш секс.

Ми немаат барано, обично сама си нудам.

А јас како барам... зависи од ситуацијата и од особата која сум ја пикирала:
понекогаш директно: „Добро, сеа ќе се ебеме или ќе се заебаваме?“
понекогаш малку посуптилно: „Синоќа сонував дека сме имале секс. Што мислиш дека значи сонот:?“
а у ептен очајни ситуации играм на картата сожалување: „Последен пат имав секс во јуни, сега е октомври, а имам читано дека толкава апстиненција е штетна за здравјето. Плус, ми се ебе ми се плаче... Ќе ми направиш услуга?“ (и тука следува оној филмски поглед со трепкање со очињата)

Да не се фалам, ама бар во третина од случаите некој од овие пристапи запалил. :sekc:

Уште многу начини имам, ама ако вака јавно ги споделам нема да функционираат. :toe:

понекогаш малку посуптилно: „Синоќа сонував дека сме имале секс. Што мислиш дека значи сонот:?“
а у ептен очајни ситуации играм на картата сожалување: „Последен пат имав секс во јуни, сега е октомври, а имам читано дека толкава апстиненција е штетна за здравјето. Плус, ми се ебе ми се плаче... Ќе ми направиш услуга?“ (и тука следува оној филмски поглед со трепкање со очињата)

Да не се фалам, ама бар во третина од случаите некој од овие пристапи запалил. :sekc:

Уште многу начини имам, ама ако вака јавно ги споделам нема да функционираат. :toe:

You naughty girl you!

кога ќе се процени дека би дала се вади курот и вика *ајде* со натажени очи како милостиња да се бара :icon_lol:

Само третина?Па тоа е доста слабо со оглед дека женското бара:цицки:

Само третина?Па тоа е доста слабо со оглед дека женското бара:цицки:
И мене ме зачуди ова што го кажа, јас си викам ќе рече 80% барем :D

Тоа зависи од женското. Има некои што немаат потреба ни збор да кажат, па имаат 100% успешност.
Ние (под)просечните мора малку да се помачиме. Плус, третина не е многу лош учинок. Ако се пуштам на тројца, кај еден ќе запали. :icon_lol:

a ти водиш евиденција кој кисни на тема “хомосексуалност“?
Не водам евиденција, ама паѓаш во очи дека си најчест коментатор на темана хомосексуалност. Твое е правото и да го посакуваш и истиот пол, јас не сакам да ти се мешам во сексуалноста :)

Не водам евиденција, ама паѓаш во очи дека си најчест коментатор на темана хомосексуалност. Твое е правото и да го посакуваш и истиот пол, јас не сакам да ти се мешам :)
и твое е право да се интересираш и да ти паѓаат в очи активени во хомосексуалство

Еднаш ми кажаа....ми се дигна....
15мин се смеев и си отидов дома да гледам филм:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom