Затоа што некои сметаат дека LGBT не е нормална ствар, премногу зема замав, и сметаат дека со насилство би се искоренило.Дечки, не ја следам оваа тема ама гледам многумина повикуваат на насилство.
Зошто?
Па, насилството никогаш во историјата не вродило со плод. Логика е.Затоа што некои сметаат дека LGBT не е нормална ствар, премногу зема замав, и сметаат дека со насилство би се искоренило.
Можеби имаш скриени страсти длабоко во мозочето. И јас пробував стрејт да бидам ама не биваше.ja мислев педерлуко е вроден, а то било со пробвање па ако те бендиса си се зачленуваш
А зошто си пробувал? Толку ли ти е лошо во геј партијата?Можеби имаш скриени страсти длабоко во мозочето. И јас пробував стрејт да бидам ама не биваше.
Заради такви идиоти ко тебеА зошто си пробувал?
Јас не сум идиот, јас сум стрејт - нормаленЗаради такви идиоти ко тебе![]()
Теши сеЈас не сум идиот, јас сум стрејт - нормален
Скраја било, какво насилство? Има лек за педерлукот, Др.Мандрак ќе го препише на секој што мисли дека е како педер роден и за догледно време редовна апликација на лекот гарантирам излекување од педерштината!Затоа што некои сметаат дека LGBT не е нормална ствар, премногу зема замав, и сметаат дека со насилство би се искоренило.
Штета само што не постои лек против глупоста и проститулукот. За жал, ти нема спас.Скраја било, какво насилство? Има лек за педерлукот, Др.Мандрак ќе го препише на секој што мисли дека е како педер роден и за догледно време редовна апликација на лекот гарантирам излекување од педерштината!![]()
Земајќи предвид дека ја сереш темава неколку страни наназад, изгледа сам си се дијагностицирал и си го препишал тој твој фамозен лек.Скраја било, какво насилство? Има лек за педерлукот, Др.Мандрак ќе го препише на секој што мисли дека е како педер роден и за догледно време редовна апликација на лекот гарантирам излекување од педерштината!![]()
Нешто слично како и со угнетените Албанци.Што е пострашно, да си геј или да си педер. Гледам сите се вреѓаат на педер а како геј им е супер. Што е разликата ?