zdravo na site jas sum nova na forumov e bas ova prasanje me maci dali da mu prostam na mojot soprug neverstvoto eve vaka bese se ...
Nie sme vo brak 2 god imame i edno devojce se bese megu nas vo red ama ne znam sto se sluci naednas me zapostavi se karase so mene bez pricina go kriese mob od mene i eden den resiv da vidam zasto go krie mob od mene dodeka toj spiese jas mu go zedov tel od pod pernica i stooo da vidam SOK me udrii koga vidov na whatsap sliki razgovori go prasuvam stoo e ovaa mi odg neje kako sto mislis ti na zdrav pamet budala me praj gledam sliki mu velam kaj sto ste goli dvajca sto neje kako sto mislam... mi go zede tel od raka i zamina posle ms molese da mu prostam i vo red e rekov ke mu dadam sansa poradi nasata kjerka za da ne raste bez tatko ama toj seuste prodolzil so neja da se slusa i mene mi veli nema da te tokmam so neja jas te sakam ama neophodni mi se pari a od neja navodno zemal pari i gi plajkal kaznjte sto gi imal i ja zatvoral firmata vo ovoj slucaj neznam so da pram ve molam vase mislenje
Ако ти е точно името....значи имаш 20 години, што мислам дека е малку за брак(јас влегов на 34 и пак имав одредени проблеми).
Сум видел многу вакви случаи, и гледам дека него ич не го боли тоа што му го кажуваш. По мое мислење имаш неколку опции:
-да разговараш со него ...најмалку имаш шанси нешто да постигниш, бидејќи е сигурно дека е затрескан во нејзе...
-развод............не ти препорачувам да го правиш, бидејќи е лошо за детето да расте без еден родител,
.
.
.
-подобра варијалнта е прво да го предупредиш, а после тоа да го пријавиш во центар за социјална работа во твојот град, со предупредување за развод доколку не се опамети. нема да му падни сеисто кога ќе оди на советување и да се црви таму....
-или пробај лажно да го направиш љубоморен, демек имаш некој ``пријател`` со кој баш во ``одредени`` моменти ти се јавува(ќе најдиш другар кој ќе ти помогни). Но ова можи да е меч со две оштрици и да се извади од памет