Непопуларни филмски мислења

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Изгубени во преводот е поразличен, неконвенционален, но не и извонреден филм.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кога ќе помислам на најдосадниот дел од мојот живот, веднаш помислувам на тие 2-3 саати што ги потрошив гледајќи го Џанго Анчејнд.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Филмовите на Вес Андерсон ми се жива глупост, не знам само дали е ова непопуларно мислење :D

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Shia LaBeouf е актериште, како знае да се внесе во улога и да ти го направи цел филм интересен иако филмот не е ништо посебно.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кога ќе помислам на најдосадниот дел од мојот живот, веднаш помислувам на тие 2-3 саати што ги потрошив гледајќи го Џанго Анчејнд.
Прв шпагети-вестерн ти е овој така?

Иначе он-топик да не ме брише вот.
-Benedict Cumberbatch е единственото нешто добро у Imitation games, греота е што не лапнал Оскар за најбољи улога.
-Cristopher Waltz е доста потценет актер.
-Nolan е врв.
-Bradley Cooper заслужи Оскар за најбољи актер во Silver Linning Playbook а не Jennifer Lowrence.
-Jennifer e најјака у свет!

П.С Кој го излажал Тарантино да го земе Бред Пит за Копилињата?
Копилињата беа досадни едно време, да не беше Волц и сцената у кафаната ќе го исклучев на пола.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Почнав да објаснувам, ама ми текна дека:

а) не смеам да дискутирам, секако ќе биде избришано
б) баграта тука уште ми е с'сната за тоа што ги исхејтав за мочкана од филм Интерстелар, ме гледаат ко Гробар на Маракана у средина стиснат меѓу илјада Делије.

Едит: Channing Tatum е еден од најјаките глумци моментално. Има јака фаца, цврст дечко, сигурен. Он ти е од оние типци што ако ти ја издупи женската ќе се степате, али после ќе сфатите дека не вреди да пролевате крв за курви и ќе идете у бар да се напиете пиво.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Почнав да објаснувам, ама ми текна дека:

а) не смеам да дискутирам, секако ќе биде избришано
б) баграта тука уште ми е с'сната за тоа што ги исхејтав за мочкана од филм Интерстелар, ме гледаат ко Гробар на Маракана у средина стиснат меѓу илјада Делије.
Дискутирај и на крај опни он топик на пример:
Love e најбољи филм за 2015та.
И добиваш лајк од Вот и неизбришано мислење.

Он:
-Џони Деп е повраќаница од актер

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781

Иначе он-топик да не ме брише вот.
-Benedict Cumberbatch е единственото нешто добро у Imitation games, греота е што не лапнал Оскар за најбољи улога.
-Cristopher Waltz е доста потценет актер.
-Nolan е врв.
-Bradley Cooper заслужи Оскар за најбољи актер во Silver Linning Playbook а не Jennifer Lowrence.
-Jennifer e најјака у свет!

П.С Кој го излажал Тарантино да го земе Бред Пит за Копилињата?
Копилињата беа досадни едно време, да не беше Волц и сцената у кафаната ќе го исклучев на пола.
Не ти се баш непопуларни мислењата, а и Кристофер е далеку од потценет актер.

Тоy Story, го изгледав првиот дел и изгубив желба за другите делови, не ми беше ништо посебно.

B

beaverknight

Гостин
Also, fuck Superman и све поврзано со тие филмови, ми се повраќа од нив. :sick:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Star Wars и поназад имам кажано.. Си ги сакам сатите назад :D Че изгледав едно 10-тина филма за то време. АМа не ми е криво. Го имам како искуство за досадни fantasy авантура филм (Исклучок одредени моменти со Јода)

12 years a Slave, ни под разно не би го клал во 250.

Kajgana Shop

На врв Bottom