Непопуларни филмски мислења

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе помислам на најдосадниот дел од мојот живот, веднаш помислувам на тие 2-3 саати што ги потрошив гледајќи го Џанго Анчејнд.

Филмовите на Вес Андерсон ми се жива глупост, не знам само дали е ова непопуларно мислење :D

Shia LaBeouf е актериште, како знае да се внесе во улога и да ти го направи цел филм интересен иако филмот не е ништо посебно.

Кога ќе помислам на најдосадниот дел од мојот живот, веднаш помислувам на тие 2-3 саати што ги потрошив гледајќи го Џанго Анчејнд.
Прв шпагети-вестерн ти е овој така?

Иначе он-топик да не ме брише вот.
-Benedict Cumberbatch е единственото нешто добро у Imitation games, греота е што не лапнал Оскар за најбољи улога.
-Cristopher Waltz е доста потценет актер.
-Nolan е врв.
-Bradley Cooper заслужи Оскар за најбољи актер во Silver Linning Playbook а не Jennifer Lowrence.
-Jennifer e најјака у свет!

П.С Кој го излажал Тарантино да го земе Бред Пит за Копилињата?
Копилињата беа досадни едно време, да не беше Волц и сцената у кафаната ќе го исклучев на пола.

Почнав да објаснувам, ама ми текна дека:

а) не смеам да дискутирам, секако ќе биде избришано
б) баграта тука уште ми е с'сната за тоа што ги исхејтав за мочкана од филм Интерстелар, ме гледаат ко Гробар на Маракана у средина стиснат меѓу илјада Делије.

Едит: Channing Tatum е еден од најјаките глумци моментално. Има јака фаца, цврст дечко, сигурен. Он ти е од оние типци што ако ти ја издупи женската ќе се степате, али после ќе сфатите дека не вреди да пролевате крв за курви и ќе идете у бар да се напиете пиво.

Последно уредено:
Почнав да објаснувам, ама ми текна дека:

а) не смеам да дискутирам, секако ќе биде избришано
б) баграта тука уште ми е с'сната за тоа што ги исхејтав за мочкана од филм Интерстелар, ме гледаат ко Гробар на Маракана у средина стиснат меѓу илјада Делије.
Дискутирај и на крај опни он топик на пример:
Love e најбољи филм за 2015та.
И добиваш лајк од Вот и неизбришано мислење.

Он:
-Џони Деп е повраќаница од актер

Иначе он-топик да не ме брише вот.
-Benedict Cumberbatch е единственото нешто добро у Imitation games, греота е што не лапнал Оскар за најбољи улога.
-Cristopher Waltz е доста потценет актер.
-Nolan е врв.
-Bradley Cooper заслужи Оскар за најбољи актер во Silver Linning Playbook а не Jennifer Lowrence.
-Jennifer e најјака у свет!

П.С Кој го излажал Тарантино да го земе Бред Пит за Копилињата?
Копилињата беа досадни едно време, да не беше Волц и сцената у кафаната ќе го исклучев на пола.

Не ти се баш непопуларни мислењата, а и Кристофер е далеку од потценет актер.

Тоy Story, го изгледав првиот дел и изгубив желба за другите делови, не ми беше ништо посебно.

Also, fuck Superman и све поврзано со тие филмови, ми се повраќа од нив. :sick:

Star Wars и поназад имам кажано.. Си ги сакам сатите назад :D Че изгледав едно 10-тина филма за то време. АМа не ми е криво. Го имам како искуство за досадни fantasy авантура филм (Исклучок одредени моменти со Јода)

12 years a Slave, ни под разно не би го клал во 250.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom