- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Ме скинаа на тикет ,барем имаа ли шанса?:Д
Имаа да , во 4/4 влегоа изедначени ..поведоа 6 разлика , и после тоа кош не дадоа , само 10 поени у последна четвртина

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме скинаа на тикет ,барем имаа ли шанса?:Д
Можно да е играч на Мишко,па да им помогне на Мега во борбата за титулата а на крај на сезона нормално ќе си замине.1000% сум сигурен.Мега го потпиша Борис Савовиќ и мислам со овај потег си го обезбедија последното место за ф4,само ме чуди зашто си замина од Турк телеком каде што имаше одлични бројки а гледам никаде не се задржал повеќе од една сезона, најчесто по неколку месеци![]()
Демантираше ЦЗТ за ЏР Рејнолдс...најновите шпекулации велат дека Џереми Парго е близу до ЦЗТ..Можно да е играч на Мишко,па да им помогне на Мега во борбата за титулата а на крај на сезона нормално ќе си замине.1000% сум сигурен.
Ѕвезда ќе се засилат со Џастин Рејнолдс од Жиелона Гора.А се спомнува нешто и Василије Мициќ.Не се покажа во Баерн,а мачеше мака и со повреди.Вилиамс ќе го шутнат.
so toj roster i kvalitet na igrachi nishto povekje nemozhat da ochekuvaatКоа ги глеам Партизан као МЗТ да ги глеам...тргаат самоуверено , газат до полувреме и после пресврти се дешаваат...колку само вакви утакмици изгубија годинава просто невероватно