- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Па така на секој тикет изигран тикет го играв и Јунајтед да победи.Прошлиов викенд дури и го изиграв 1х(краток поздрав до ставрогин)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па така на секој тикет изигран тикет го играв и Јунајтед да победи.Прошлиов викенд дури и го изиграв 1х(краток поздрав до ставрогин)
Na Moyes mu dadoa shansa skoro do kraj na sezona po site katastrofalni porazi, so eden kup nezadovolni igrachi, i ne mislam deka posle 4 meseci i toa pred boxing day kje go otpushtat Van Gaal. Situacijata e daleku od idealna, ama mislam ima ushte mnogu vreme da se smenat mnogu raboti.Е сега ако нема вистина околу отказов на ЛВГ, новинариве си го заслужија реметот. Во секој момент се пишува за неговото заминување. Никогаш не бил вака емотивно скршен човеков од кога е во Јунајтед. Е сега колку има вистина во тоа што го говори, дека има подршка од бордот, особено од САФ, Ед и Гил е важен момент. Мислам дека има добиено ултиматум за наредниве 2 натпревари кои се екстремно тешки и ако се извади на нив не знам што да речам.
Според мене ќе ја зголеми почитта од фановите кон него доколку рече не оди што не оди, време е да си заминам...сам да го направи тоа. Искрено да ви кажам според ова што го видов и прочитав изминативе 3-4 дена никој нема релевантни информации за тоа што се случлува во моментов така да само офишл на страната ќе биде вистинскиот извор.
Не треба никому да се извини, ама поради тоа славје од тогаш вистинските фанови на Манчестер Јунајтед, особено тие што се од Англија започнаа да го мразат и уште го мразат Мурињо. Па ако твојот тим дадел гол у последни минути што значел прогрес во ЛШ, треба ли по цел стадион да трчаш и да се понесуваш како болен мајмун и да правиш провоцирачки гестекулации спрема фановите на Манчестер Јунајтед?Требаше да се извини пошо тимот негов даде гол у продолжение за пласман у наредна рунда?![]()
Не треба никому да се извини, ама поради тоа славје од тогаш вистинските фанови на Манчестер Јунајтед, особено тие што се од Англија започнаа да го мразат и уште го мразат Мурињо. Па ако твојот тим дадел гол у последни минути што значел прогрес во ЛШ, треба ли по цел стадион да трчаш и да се понесуваш како болен мајмун и да правиш провоцирачки гестекулации спрема фановите на Манчестер Јунајтед?
Или во сезоната кога Челзи не победи со 3-0 и освоија ПЛ, кога Мурињо потценувачки му подаде рака на САФ во 87 минута?
Гад од човек.
Епа и јас тоа го пишувам цело време. Малку медиумите ја потпалија работата, и овде на форумот триста приказни се изнапишаа, а оно устваро немало ама баш ништо вистинито во тие приказни на англичаните.[DOUBLEPOST=1450892314][/DOUBLEPOST]Samo edno prashanje imam: Dali isto vaka bi se odnesuvale kon Van Gaal vo izminatite 4 denovi, ako Mourinho ne beshe otpushten od Chelsea?
Значи вака јас си пишувам МОЕ мислење што не мора секогаш да биде точно. Тоа е исто сега ти да напишеш нешто кое е твое мислење и јас да те цетирам и да ти напишам, vidoog, некад тропаш глупости брат.Тандер, некад тропаш глупости брат.
Na Moyes mu dadoa shansa skoro do kraj na sezona po site katastrofalni porazi, so eden kup nezadovolni igrachi, i ne mislam deka posle 4 meseci i toa pred boxing day kje go otpushtat Van Gaal.
Mozham da ja razberam seta frustracija kon Van Gaal, no ne se slozhuvam deka sega e praviot moment za da se donese nov menadzer.
Ne sakam da navredam nikogo, ama ova e do site beskichmenjaci koi povekje zboruvaat otkolku shto mislat. Van Gaal istoto go spomna deka pred 4 nedeli bevme na prvo mesto i za 4 nedeli od sega ima teoretski shansi da bideme pak prvi. Taka da, proverete se malce koj ste i shto ste.
Samo edno prashanje imam: Dali isto vaka bi se odnesuvale kon Van Gaal vo izminatite 4 denovi, ako Mourinho ne beshe otpushten od Chelsea?
Se' shto napisha e na mesto. Igrata e daleku od idealna. Ima mnogu dupki koi treba da se popolnat. Ne mi e muabetot deka Van Gaal napravi koj znae shto do sega. No, shtom minatata godina dojde vo tim vo koj shto gi nemashe vekje Ferdinand, Vidic i Evra i zavrshivme vo prvite 4, togash mislam deka imame golemi shansi da zavrshime vo prvite 4 i ovaa godina. Ne kazhuvam deka kon toa treba da se stremime i da se zadovolime so 4to mesto, tuku deka ne gledam nikakvi beneficii od toa da se donese nov menadzer pred ili posle polu sezona. Ne gledam kako Mourinho ili bilo koj drug trener bi napravil neshto povekje so ovoj tim od ovoj moment pa do kraj na sezona. I siguren sum deka Van Gaal znae koi mu bile greshkite i znae deka ima samo eden izlez od ovaa situacija. A toa e da se drzhat site zaedno.А у ЛШ кога ке се вратиме? У Купот?
Со која игра ке се вратиме на прво место? Онаа во која најопасниот играч го игра на крило а филозофијата е лонг болз ту Фела? Човекот е заглавен во простор и време. И тактички, и формациски.
Izgleda ova se odnesuva samo na meneВие што сакате да остане ЛВГ дефинтивно треба да се лечите. Настрана што мислите дека не е право време да си фаќа магла од клубов ама дали па ви се допаѓа играта што ја игра тимов последниве 10 утакмици? Дали не ви смета што отпаднаве од групи во ЛШ? Дали не ви смета што играчите се изместени од своите природни позиции и не го покажуваат она што го знаат? Дали не ви смета што е наједнодимензионалниот тренер на денешницата?
Moyes i Van Gaal gi delat svetlosni godini. Ferguson isto pominal niz krizni periodi vo United i znae kako e da bidesh vo takva situacija. I zatoa mislam deka Van Gaal se ushte uzhiva poddrshka od bordot na United. A siguren sum i deka znae shto bi znachel poraz vo narednite 2 utakmici. Taka da, jas mislam site karti se otvoreni i ostanuva da vidime shto kje se sluchi. Se nadevam deka kje ja svrti situacijava na podobroМислењето на овој борд што ние го имаме може за 2 саата да се смени, како што кажав, ништо не му мења него што го поддржувале САФ, Вудвард не знам кој. И Мојс имаше поддршка до Велигденот до 10 сабајле, па од кога искочија првите шпекулации, до 12 веќе имаше официјално. Затоа јас мислам дека веќе се одлучени некои работи, по фацата му се гледа.
Dali ja iskoristi shansata vo prvata sezona?На ЛВГ му даваат шанса сезона и 4 месеци.