JOE
Пелистер Битола
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 3.036
- Поени од реакции
- 644
- Локација
- Bitola
- Веб-сајт
- forum-ckembari.cjb.net
KOga ke dodite bitola da se vidime ednas
..........mislam vi dojdovme tamu sea vis ste na red

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KOga ke dodite bitola da se vidime ednas![]()
AJ zdravje boze...se gledame na 5ti....se nadevam i od poblisku
еј ЈОЕ па не им спомнувај на фамилијарните за Битола бидејќи и од самата помисла за организирано гостивање во Битола одма почнаа да се откажуваат, сега ќе излезат сите бизнисмени, трговски патници и сите со жалење ќе изјавуваат дека многу се разочарани од фактот што не можат да дојдат :pos2: :pos2: :pos2:AJ zdravje boze...se gledame na 5ti....se nadevam i od poblisku
Ке биде сезонава ке биде сигурно дали на 5ти или на пролет битно ке дојдеме,во Битола ни се иде на сите:wink:KOga ke dodite bitola da se vidime ednas..........mislam vi dojdovme tamu sea vis ste na red
Ти стварно не знам како можеш да збориш како не ти е срам да се јавуваш после она кај вас кога бевме кога ве убивме у поим не си ми јасен ич..еј ЈОЕ па не им спомнувај на фамилијарните за Битола бидејќи и од самата помисла за организирано гостивање во Битола одма почнаа да се откажуваат, сега ќе излезат сите бизнисмени, трговски патници и сите со жалење ќе изјавуваат дека многу се разочарани од фактот што не можат да дојдат :pos2: :pos2: :pos2:
аууу а бе овие фамилијарните биле големи![]()
![]()
![]()
еј ЈОЕ па не им спомнувај на фамилијарните за Битола бидејќи и од самата помисла за организирано гостивање во Битола одма почнаа да се откажуваат, сега ќе излезат сите бизнисмени, трговски патници и сите со жалење ќе изјавуваат дека многу се разочарани од фактот што не можат да дојдат :pos2: :pos2: :pos2:
![]()
![]()
Стварно ми е чудна твојата појава мене Коле..на почетокот кога почна да пишуваш сите мислевме дека си дете од 15 години и плескаш глупости пошто ти се такви годините...со време се испостави дека си дечко во озбилни години ама изгледа доживуваш втор пубертет.од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав
Radical ти ојде во Струмица на натпревар во кој немаше атмосфера и кој не беше привлечен за нас , никој не го интересираше вашиот МЗТ сите погледи беа свртени кон гостувањето со ФЕРШПЕД и ЛОКОМОТИВ ... зошто ништо не зборуваш за тие утакмици ?
Дај те молам смири ја малце тензијата , нешто многу имаш против Струмица , ама сите викаат ако некој за некој зборува лошо тоа е од Љубомора ...
Се потсмеваш на тоа дека со вас се собрале само деца . па ок , ама за некоја година тие нема да се деца .
А за тоа дека ке идите Битола тешко верувам , зошто нема да си одите цели ...
Radical ти ојде во Струмица на натпревар во кој немаше атмосфера и кој не беше привлечен за нас , никој не го интересираше вашиот МЗТ сите погледи беа свртени кон гостувањето со ФЕРШПЕД и ЛОКОМОТИВ ... зошто ништо не зборуваш за тие утакмици ?
Дај те молам смири ја малце тензијата , нешто многу имаш против Струмица , ама сите викаат ако некој за некој зборува лошо тоа е од Љубомора ...
Се потсмеваш на тоа дека со вас се собрале само деца . па ок , ама за некоја година тие нема да се деца .
А за тоа дека ке идите Битола тешко верувам , зошто нема да си одите цели ...
koljo ne seri ziti se !!!! se dokazavte ti i tvojata strumica taka da aj idi vadi si gi nivite da ne ti ovenat i ne se zamaraj so nas i toa dali nie ke ideme u bitola ili neеј ЈОЕ па не им спомнувај на фамилијарните за Битола бидејќи и од самата помисла за организирано гостивање во Битола одма почнаа да се откажуваат, сега ќе излезат сите бизнисмени, трговски патници и сите со жалење ќе изјавуваат дека многу се разочарани од фактот што не можат да дојдат :pos2: :pos2: :pos2:
![]()
![]()
koljo za da ne te razocarame nie denes resivme da se raspadneme !!!! ti si koljo noris i so tebe nema zaebancii :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав
Го јадевме тоа е.....Точен резултат не памтам ама го јадевме сигурно sd
него тоа што го јадевме не е ништо ново .Ај кажетешо не е во ред со сликаваПрегледај го приврзокот 3876
да.....нема никој ее тоа ви се C.P.B:bilokojzbot::bilokojzbot: