Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
AJ zdravje boze...se gledame na 5ti....se nadevam i od poblisku

Од поблиску тешко, многу џандари ке има, најблиску што може да се видиме е со камења. Се надевам ке влеземе во СуперЛига да дојдам и јас сакам таму

AJ zdravje boze...se gledame na 5ti....se nadevam i od poblisku
еј ЈОЕ па не им спомнувај на фамилијарните за Битола бидејќи и од самата помисла за организирано гостивање во Битола одма почнаа да се откажуваат, сега ќе излезат сите бизнисмени, трговски патници и сите со жалење ќе изјавуваат дека многу се разочарани од фактот што не можат да дојдат :pos2: :pos2: :pos2:
аууу а бе овие фамилијарните биле големи :drk: :drk: :drk:

KOga ke dodite bitola da se vidime ednas :)..........mislam vi dojdovme tamu sea vis ste na red
Ке биде сезонава ке биде сигурно дали на 5ти или на пролет битно ке дојдеме,во Битола ни се иде на сите:wink:

еј ЈОЕ па не им спомнувај на фамилијарните за Битола бидејќи и од самата помисла за организирано гостивање во Битола одма почнаа да се откажуваат, сега ќе излезат сите бизнисмени, трговски патници и сите со жалење ќе изјавуваат дека многу се разочарани од фактот што не можат да дојдат :pos2: :pos2: :pos2:
Ти стварно не знам како можеш да збориш како не ти е срам да се јавуваш после она кај вас кога бевме кога ве убивме у поим не си ми јасен ич..:toe:

Кољо, селанче мое мило, ти дојдов, ти се испосрав на таа твоја пеколна атмосфера. Во битола неможам да дојдам, не како тебе од аграрни причини, туку од причини кои ја одредуваат мојата иднина. Само да те потсетам, на 17 години сум бил на гостовање во Гостивар сред војна, така да не сум пичка како тебе, храбар интернет хулигану

од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав
Стварно ми е чудна твојата појава мене Коле..на почетокот кога почна да пишуваш сите мислевме дека си дете од 15 години и плескаш глупости пошто ти се такви годините...со време се испостави дека си дечко во озбилни години ама изгледа доживуваш втор пубертет.
Ако не ти е јасно што сакав да кажам во постот идеме вака; пошто немаше друга група во салата атмосфетата беше аљкава и лабава друго е кога има со некој да се јадеш тука мава адреналинот и се поинтересно...
Ти никого не можеш да симнеш на земја пријателе пошто немаш такви спосбности а и немаш ни факти што би ме приземјиле ти имаш маскота пиперка,стаж на трибни од завчера и група рани пубертетлии кои најверојатно ти се смеат.Јас имам клуб постар од мене и тебе заедно,тим што не знае да оди и покрај се тоа трибина од 500 луѓе..ајде сега ти процени кој е кој....тука слободно пиши си дека сте фаци ама со тоа се лажете сами себе си знаете дека сте смешни и дека ''за вас сме Кока Кола''sdsd

Radical ти ојде во Струмица на натпревар во кој немаше атмосфера и кој не беше привлечен за нас , никој не го интересираше вашиот МЗТ сите погледи беа свртени кон гостувањето со ФЕРШПЕД и ЛОКОМОТИВ ... зошто ништо не зборуваш за тие утакмици ?
Дај те молам смири ја малце тензијата , нешто многу имаш против Струмица , ама сите викаат ако некој за некој зборува лошо тоа е од Љубомора ...
Се потсмеваш на тоа дека со вас се собрале само деца . па ок , ама за некоја година тие нема да се деца .

А за тоа дека ке идите Битола тешко верувам , зошто нема да си одите цели ...

Radical ти ојде во Струмица на натпревар во кој немаше атмосфера и кој не беше привлечен за нас , никој не го интересираше вашиот МЗТ сите погледи беа свртени кон гостувањето со ФЕРШПЕД и ЛОКОМОТИВ ... зошто ништо не зборуваш за тие утакмици ?
Дај те молам смири ја малце тензијата , нешто многу имаш против Струмица , ама сите викаат ако некој за некој зборува лошо тоа е од Љубомора ...
Се потсмеваш на тоа дека со вас се собрале само деца . па ок , ама за некоја година тие нема да се деца .

ееепа баш заради вакви најави курчења и прогнози ке идеме за инат па да видиме кој е таа фаца што ке ми направи да не си идам дома целsdsd
Тоа што за тебе како Ајдук е Битола баук и затоа нели им отидовте на курс да ве научат како се мрази Скопје и да ви се смее секој втор за мене е курташак и не ми е проблем да идам со тоа што јас буткам да се иде на пролет пошто е многу поинтересно тогаш ама и сега не би ми сметало

А што е бе битола? (дојдоа лани комити па место да бегаат, бркаа) Ерусалим да не е Битола? Што на курот ви е вас бе? И Кољо викаше така за Струмица, па дојдовме и ви дадовме лекција по навивање. Што сакате повеќе? Мзт не ви бил предизвик ахахахаха, МЗТ Е ПОИМ ВО МАКЕДОНСКАТА КОШАРКА, ПОИМ ЗА КОИ ВИ ТРЕБААТ 40 ГОДИНИ ДА ГО ДОСТИГНЕТЕ. Друго тие деца кога ке станат возрасни, нема да навиват на кошарка, зашто клубот ке ви се распадне до тогаш, туку ќе навиваат на пикадо пошто така ви се движи вашата навивачка група, од фудбал, преку одбојка, па кошарка за 11 екипи, па за ракомет, ватерполо, а измегу секој спорт по две години пауза. Јас реков дека не ми се свиѓаше денес атмосферата што ја направивме, ама во споредба со вас против Русите и против работнички, ние бевме како навивачите на Ривер Плата што се во фудбалот, ПОИМ ЗА НАВИВАЊЕ, така да еве ти ја таа споредба, што ја сакаше

koljo ne seri ziti se !!!! se dokazavte ti i tvojata strumica taka da aj idi vadi si gi nivite da ne ti ovenat i ne se zamaraj so nas i toa dali nie ke ideme u bitola ili ne

од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав
koljo za da ne te razocarame nie denes resivme da se raspadneme !!!! ti si koljo noris i so tebe nema zaebancii :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

koljo umri od muka :

family aerodrom se nedostizni

Abe PROVINCIJALCI edni.KK RABOTNICKI i KK MZT zaedno so nivnite navivacki grupi za vas se institucija.Koe e toa navivanja i bodrenje na eden klub koga na nekoja utakmica istiot gubi od -2 poena i nikoj od navivacite ne pee koga mu e najpotrebno bodrenje.Jas licno vo srcevo moe go nosam rabotnicki i crveno-belata boja zasto mojata ljubov kon ovoj klub e rodena pred 8godini od koga idam i na utakmici zaedno so CPB i znam sto e vistinska ljubov kon eden klub vo dobro i vo loso.Imam 18godini i izraznat sum vo debarmaalo kade sto poimot kk rabotnicki i fk vardar se nesto sveto nesto sto se pocituva so tradicija toa se iminja za koj 90% od navivacite srceto bi go dale za ovie 2 kluba.MZT i Rabotnicki za razlika od vas imaat tradicija i istorija.Iskreno gi pocituvam navivacite na MZT -family,a vie seljacinja od okolnive gratcinja dojdete na edno derbi pa da vidite sto e pekolna atmosfera CPB&Famliy.steta sega sme na bojkot zaradi pedercinjata sto se na jaki funkcii vo rabotnicki ali nie nikogas nema da go ostavime klubot kako sto i family nikogas nema.

MOZETE SAMO DA UCITE!!!
Rabotnicki vo srce te nosam.

Го јадевме тоа е.....Точен резултат не памтам ама го јадевме сигурно sd
него тоа што го јадевме не е ништо ново .Ај кажетешо не е во ред со сликаваПрегледај го приврзокот 3876

да.....нема никој ее тоа ви се C.P.B:bilokojzbot::bilokojzbot:

Neznaes kolku mi e krivo sto nemase navivanje od nasa strana,no pedercinjata sto se na funkcija vo klubot moraat da razberat deka nemozat da si igraat so nasite srca i da ne lazat kako stignat se nadevam narednoto derbi ke bide kako prvoto sezonava.Valjda ke im dojde pamet na pederskata uprava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom