Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.750
Добро бе шо не ви е јасно, прашање на време е кога Мело ке направи ваква глупост. Манчини му дава премногу минутажа и дечково мисли дека е лидер Џингис Кан па ке руши се пред себе, ако му дојде памет (а не веруем ) на Манчини да го олабави малце и да го игра Кондогбиа прв тим почесто или Брозович може нема градинка завршено ама има сенс за пас нек си ебе матер.

После епизодава со Лацио мора баунс бек да се направи под итна постапка.

D

Darko_ufo

Гостин
Еве сеа со ладни глави можеме да размислуваме... Мое мислење е дека оваа утакмица беше наместена :p. Да не беше наместена немаше да стартуваат со Монтоја дефинитивно, бекови ќе беа Дамброзио и Томо (или Телеш), мада се мислам Томо дека ќе беше. Немаше смисла да ги одмара Брозовиќ и Љаиќ со оглед на тоа што сега има пауза поголема од две недели и нормално Мело кој му е коњак играч за да се извади ете изгубивме поради индивидуалните грешки, изгубивме поради темперамотот на играчите, поради глупиот пенал и црвениот картон. Некако како да се приметуваше дека намерно не го вади Мело а овој дека намерно е агресивен, како да чекаше од Манчини одобрување за кикс. Па ваљда и Тохир ќе види некој аир од Интер по Азиските кладилници, никој не очекуваше дека Интер ќе киксне погтово против ваков Лацио и поготово што тој Лацио играше у купот со прв тим.

А и гледам некој Умренташи ме цитираат во Serie A темата а не се свесни дека наредната утакмица Алегри ќе заврши у болница па тогаш Ретардонико, Смрдеа, Девица Ангел и оној што отворил 600 акаунти и што го казниле 600 пати па мора да отвара акаунти со _Lal од што потрошил никови ќе плачат кај густата брада да ме банира од Форумов дека сум им бил несреќа. Али како и да е уште се на 4 место а ќе бидат и подоле.:pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Еве сеа со ладни глави можеме да размислуваме... Мое мислење е дека оваа утакмица беше наместена :p. Да не беше наместена немаше да стартуваат со Монтоја дефинитивно, бекови ќе беа Дамброзио и Томо (или Телеш), мада се мислам Томо дека ќе беше. Немаше смисла да ги одмара Брозовиќ и Љаиќ со оглед на тоа што сега има пауза поголема од две недели и нормално Мело кој му е коњак играч за да се извади ете изгубивме поради индивидуалните грешки, изгубивме поради темперамотот на играчите, поради глупиот пенал и црвениот картон. Некако како да се приметуваше дека намерно не го вади Мело а овој дека намерно е агресивен, како да чекаше од Манчини одобрување за кикс. Па ваљда и Тохир ќе види некој аир од Интер по Азиските кладилници, никој не очекуваше дека Интер ќе киксне погтово против ваков Лацио и поготово што тој Лацио играше у купот со прв тим.

А и гледам некој Умренташи ме цитираат во Serie A темата а не се свесни дека наредната утакмица Алегри ќе заврши у болница па тогаш Ретардонико, Смрдеа, Девица Ангел и оној што отворил 600 акаунти и што го казниле 600 пати па мора да отвара акаунти со _Lal од што потрошил никови ќе плачат кај густата брада да ме банира од Форумов дека сум им бил несреќа. Али како и да е уште се на 4 место а ќе бидат и подоле.:pos:
Кој те цитирал море умрен :) види убо отвори ги очињата. Пак ќе ти речам нит сум барал да те банират нит си ми сметал во Серија А темата нити па сум сакал некој некогаш да банират, шо е до мене слободно оди качи зелени, биди сериозен, продолжи да бидиш нострадамус и што сакаш останато.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Вчера дефинитино ја изиграа најлошата партија сезонава и Манчини прв пат киксна со тактиката и составот. Ај до негде ќе пробам да го разберам, малце дефанзивен состав со брзи крила, сакаше ваљда прво полувреме поповлечено да се игра и на контра, ама кога се виде дека води Лацио прво полувреме плус Мело и Медел имаа 980 погрешни пасови, Мело имаше 3 обиди за убиство, Бијабијани се губеше со топката мораше уште на полувреме да ги внесе Брозовиќ и Љајиќ. Влегоа 50 и некоја минута ама ништо конкретно не направија пошто се на се цела екипа беше дно дна.
Се на се глупа тактика и одбир на играчи со оглед на тоа што следи пауза од 2-3 недели ама ајде нека му биде ова лекција на Манчини за втора полусезона дека не е неопходна ротација секоја утакмица и малце да го ограничи Мело пошто има веќе 2 глупости направено, еден црвен картон не ми текнува со кого и она вчера беше чист срам за него а и за сите што беа на стадион, таква бламажа од играч неам видено одамна, како издрогиран да беше пичка ли му мајчина.

Стануваме смешни со ова десен бек ама сериозна е работава маме му ебам, мора квалитет да се пазари зимово, Монтоја е уплашен пред се можда и тука може да се окриви Манчини што кур го држеше на клупа 6 месеци а сите играчи добија шанса, сеа на крај му текна коа се повредија сите. Дамброзио нема квалитет, Сантон срната за кур не го бива, Нагатомо е најбоље ама да ми го јадете курот за него, ова све би избркал зимово и би донел некој квалитетен, поима неам што е достапно, освен она животноно од ПСЖ Орие друг бек што двои сезонава неам приметено.. Тој од Торино може или Вршљако.
Лево нека го оспособат Додо, па маме да му ебам овој нема играно од Април, нога да му исекоа до сеа ќе му пораснеше друга.
Зимово десен бек, и нешто у напад да се појача, тој Каљери ќе иде на позајмица не ќе биде лошо да се испазари некое крило, читав Фегули на крај на година му истекуе договор ваљда ќе потпише со Интер, ама нека пробаат овие да го соберат зимово.

Можда и беше штелувана вчера утакмицава, 3 бода за Кандрева или Кеита Балде :cool::icon_lol:

D

Darko_ufo

Гостин
Дефинитивно смрдеше нешто вчера а за бековите ни во сон немаше да претпоставам дека Манчини со Монтоја ќе стартува затоа што Монтоја играше на две утакмици во рок во една Недела и се покажа доста солидно НО сите знаеме дека Манчини против потешките секогаш стартувал со посигурни бекови во одбрана како Дамброзио и Нагатомо кои во одбрана си ја вршат работата а мое мислење е дека на Нагатомо повеќе му лежи десен бек иако во Интер цело време е форсиран на лев бек, наградно прашање за сите со која нога игра Нагатомо? Да се вратам на Монтоја, после двете добро одиграни утакмици ваљда Манчини сакаше да види како ќе се покаже и на третата за да добие некое мислење дали да остане со него или да бара друга опција, но го изгоре на утакмица од која многу се очекуваше, подобро ќе беше да го одмори па да види со Емполи што ќе покаже и да донесе суд за него на основа на три утакмици.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
А едно време кога си го играше Хуан на бек топ си беше, барем назад потешко се пробиваше.
Вчера примивме брз гол, вакви голови може да сменат утакмица, и се виде тоа, Лацио не беше воопшто доминантен, немаше иницијатива, се играше некако млитаво и цврсто.
Реално никој не очекуваше дека на пауза Интер ќе биде 1, со 36 освоени бодови на 2 утакмици од полусезона.
Лани цела сезона освоивме 55 бода со 14 победи и дури 11 порази или така нешто, оваа година имаме 11 победи во 17 утакмици.
Добар е Манчини, нека избори топ 3 па на лето ќе се мисли за играчи и многу послесно ќе се дише, сега има голем притисок.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Неможе секој пораз да го сметаме како наместена утакмица. Ја изгубивме ради сплет на околности. Излеговме со премногу високи очекувања и примивме гол многу рано, потоа следуваше лоша игра со многу грешки бидејки бркавме резултат. Грешка беше што измените не дојдоја порано и беа погрешно направени - Љаич за Јоветич а Мело оставен во игра и покрај неговиот најлош натпревар со нас. Не го окривувам Мело, јебига hothead е, беше премногу мотивиран и глуп а Манчини требаше тоа да го увиди и да реагира.

Изгубивме fair and square, лошо игравме и ние и Лацио а пеналот не докрајчи. Јебига долга е сезоната и ќе има и по некој ваков натпревар. Битно е да излеземе посилни од ова и да не подпаднеме под притисок.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Газета пишува дека Јоветиќ ја спукал со Манчини, исто и Икарди му замерил на Мело за неговото вчерашно хорор шоу.
Ја не верувам у ова, класика Газета, спаднаа на ниво на Курир да ти ебам новините.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ретардонико, Смрдеа, Девица Ангел:pos::pos::pos:, од кај ти дојде иснпирација бе даре.. Ме изнасмеја да си ебиш веко

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Излегоа шпекулации дека Арсенал и Кристал Паласе, испратиле понуди до Интер за Брозович.
Шифрата која се споменува достигнува 30М, поточно 26+4М бонуси.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Не треба да се даде, цифрата е ок, ама треба да се земе нешто поквалитетно, ние немаме креативна средина оваа година, цела офанзица оди на нападот, и тука ако нападот порфрли ништо не се прави.
Брозович има квалитет и знае да пушти добра топка, да останеше Ернанез да, вака што знам, ако се земе друг добар играч да, иначе ссамо губиме млад и добар играч.
Бековите се проблем во тимот, сега ако може да се собере добар бек добро ќе биде, плус некој квалитетен играч на средина.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Мислам дека 30 милиончиња и бонуси за другар ви Брозо се премија, иако држи вода што викате дека е меѓу ретките во тимот пас напред што знае да одигра.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Проблемот е ако земаме премија за секој играч кој ни вреди ќе немаме тим.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Не е клучен дел од екипата како Љаич, Мурило или Јоветич. Не дека без него нема да се може. Кондогбија нели истото може да го игра како што знам?

Kajgana Shop

На врв Bottom