Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
‘Beat Bayern and aim for final’
Juventus Coach Massimiliano Allegri discusses the Bayern Munich tie “if we win, we’ll be one of the candidates for the final”.

Ова сакав да го слушнам ова и го велев, нема предавање одиме на победа.Ова го сакам кај Алегри.

Респект за коментарот на Алегри. То се бара, треба да знај дека не е тренер на хофенхајм и да оди со бело знаме.

Која е будалата шо скока назад :D ?

Мене ми личи на Мората по фризо и смеењето.

Туку кој е онај меѓу Стураро и Буфон?

Респект за коментарот на Алегри. То се бара, треба да знај дека не е тренер на хофенхајм и да оди со бело знаме.

Мене ми личи на Мората по фризо и смеењето.

му го шлакна на Коман мн прикажа периодов

“Arturo Vidal? He did great things for us. As for Kingsley Coman, he’s young and is doing well in a different League from Italy.

“If he’s at Bayern, it’s thanks to Juve.”

Излишно е да се коментира за Баерн. Ама ако сакаме да го прескокниме, прво треба да ја тргнеме бариеата од глава за моќта и непобедливоста на швабава. Никако не смееме да влеземе со негативна енергија и помисла. Ќе мора да се одиграат два ужасно квалитетни натпревари од наша страна, грешките да се сведат на нула. Со добар посед на топка, прецизни додавања и многу трчање во двете текми би имаме причина за славје. Следува период кога треба да се скенира противникот и наоѓање на неговите слабите точки, а на нас останува да одиме во нагорна линија со формата и виша сила да ни ги чува играчите од евентуални повреди.

http://www.juventus.com/en/teams/first-team/goalkeepers/emil-audero/index.php

Чекајте бе дечки, далеку е 1/8 финалето. Прво зимски трансфер период има, а мислам дека ќе биде доста активно за Јуве.

Чекајте бе дечки, далеку е 1/8 финалето. Прво зимски трансфер период има, а мислам дека ќе биде доста активно за Јуве.
60М ќе сме имале као демек али сигурно ќе трошиме можда не мн а пак од др страна Марота ги одби шпекулациите дека ќе сме трошеле само ако испаднело прилика. Овај Embolo нека го земат и супер ќе биди.

шо стана со тоа црнчето од каљари? бевме заинтересирани за него летово...

шо стана со тоа црнчето од каљари? бевме заинтересирани за него летово...
До лето не мрда од таму наводно таков ни бил договорот.

Скоро со прв тим, ме изненади Алегри :)... Епа ко така атакуваме на победа (y)

Скоро со прв тим, ме изненади Алегри :)... Епа ко така атакуваме на победа (y)
Рече дека е титула и сака да ја освои и дека од 60тите немаме една по друга освоено и дека тим како нашиот мора да игра за титула во секој натпревар. Ако не се лажам

Рече дека е титула и сака да ја освои и дека од 60тите немаме една по друга освоено и дека тим како нашиот мора да игра за титула во секој натпревар. Ако не се лажам
Тука е најголемата разлика помеѓу Алегри и Конте. Дур Алегри изјавува дека ако го пројдат Баерн ќе бидат едни од главните фаворити за ЛШ, Конте се жалеше дека не можеш со 10 евра да јадеш во ресторан од 100 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom