Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Пеер, заборавате кој го води Реал, може да се каже дека Рома доби лесен противник. Јуве :S :S

Треба да се појде до кладилница да се види што мислат експертите таму. :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Реал и без тренер ќе ја победи Рома со мизерната одбрана која прими 9 голoви од Леверкузен и Бате.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Пеер, заборавате кој го води Реал, може да се каже дека Рома доби лесен противник. Јуве :S :S

Треба да се појде до кладилница да се види што мислат експертите таму. :icon_lol:
Нема кој што да се мисли, добивме ултра квалитетен противник ма да мислам дека мечот ќе биди по пата пата него што луѓето мислат не велам дека ќе поминиме или дека ќе победиме, мислам дека БМ ќе победи али со некој скор да речиме поблизок и сигурно нема да има бламажа или пак се надевам. Ако победиме мислам дека можиме да освојме ЛШ што не е толку голема шансата за истото.

Ова ждрепка некако како УЕФА да сака со сила да ги намали шансите на Италијанците, сепак пари се во прашање а премиер лигата носи огромни суми.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
и ја почнав да верувам дека заговор е ова за Италијаниве да не земат 4 место.. Не дека Јуве се падна со Баерн, сите беа тешки противници од прв шешир, али за овие во ЛЕ бре човече како можеше толку тешки да им паднат...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Интер му дава гол на Фросиноне и после тоа му набива уште 3, а Јуве му дава гол на Фросиноне и го цица у 92 минута. Тоа е таа разлика меѓу шампионски клуб и робијаши. :kafence:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.643
За мене преочигледно е дека УЕФА не сака Италија да има 4 екипи. Теори на заговор што сака нека бидат веќе аплата ми е некако.
Многу глуп муабет... искрено, сакаш лути се, сакаш не :unsure:

Тука сигурно им се смеел на Недвед и Паратичи во ложата :LOL:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Многу глуп муабет... искрено, сакаш лути се, сакаш не :unsure:

Тука сигурно им се смеел на Недвед и Паратичи во ложата :LOL:
Готово од денес да не ми се обраќаш :mad:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.176
Рома со Реал нема никакви шанси, тоа ќе биде прав ракомет и уште една вреќа трауми .
Јуве со Баерн мислам дека има, Баерн во недостаток на јаки и тензични утакмици ствара привид на некој курац од екипа, а правите граници и реалната сила на екипата доаѓаат до израз дури во нокаут фаза кога за прв пат ќе им се падне појак противник. Јуве натемпира фора и се искомпонира многу паметно сезонава, формата им е во постојан раст и до тогаш ќе имаат шанси да поминат ако продолжат вака.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Сите што пишувате дека Рома ќе јаде дебакл од Реал, сте ми смешни.Рома која ќе биде во тој временски период, ќе е сосема друга Рома.Исто премногу го потценувате Јуве, реално Јуве со тврда класична италијанска игра, има и тоа како шанси против Баерн.

п.с. Да надополнам по првата лоша серија на Рома, сите ја отпишавте против Леверкузен, па на крај ние го добивме дуелот со нив.Рома кога ќе го игра двомечот со Реал, ќе е сосема друга Рома, не оваа од сега.Рома има одличен тим, слаб тренер, а овој ќе си оди до тогаш.

Последно уредено:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Сите што пишувате дека Рома ќе јаде дебакл од Реал, сте ми смешни.Рома која ќе биде во тој временски период, ќе е сосема друга Рома.Исто премногу го потценувате Јуве, реално Јуве со тврда класична италијанска игра, има и тоа како шанси против Баерн.
Ако остане Гарсија, иста Рома ќе биде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom