Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Другар за ова се криви САФ, Гејзери и Вудвард/Гил (не ми текнува кој беше на таа позиција тогаш) кога не направија добар assessment кој тренер може да го води Јунајтед после САФ.
Гејзери
122111-185194.jpg

Глејзери
Glazer-brothers-001.jpg

Шнајдерлин на клупата,Јанг на клупата а тој ми пушта деца во игра стварно нема мозок...

Шнајдерлин на клупата,Јанг на клупата а тој ми пушта деца во игра стварно нема мозок...

Еве во 91ва минута прави замена за да задржава време. Плус Џонс го стави. Таман идеално за да се одбраниме од трет гол... :D

Абе ви е гајле, Руни е крив. Од кога не игра тој сите се растурија од играње. Еве Мата, Депај секоја утакмица асистенции. Марсијал кај да е ќе го турне рекордот на Варди.

Во 91 минута при негатива ти да правиш 3та измена а притоа ставаш штопер???
Браниме гол разлика?
Џабе е нервозава, неко меџу нама није наш

Боже Господе изменава :pos:

Мата на клупа наредна утакмица и понормален избор на стартна постава. Ако пак се глупира и одредени играчи дремат на клупа, ништо не правиме и во наредниве 15 натпревари, без разлика со кого ќе играме.

доста му беше на психопатов... ги премина сите ебани и можни граници !!
поголема ПУТКА од Мата во Манчестер не заиграла...

Абе добро е младиве играа.

Ајде филозофијата од наредно коло ќе почне да функционира.

Незнам дали е свесен што се случува ... што ќе му биде објаснуванјето за срамниот пораз ... толко ли не му е јасно оти филозофијата му е срање... треба да биде засрамен да не излезе ни пред новинари ни пред навивачи..ебати копилето...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom