Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што ви е вам лани у ЛШ искина, ама буквално, најдете ми една утакмица кај што изиграл лошо пред се у одбрана. (пошто италијансково ви е "под ниво и нерелевантно")
Не дека италијанското е под ниво и нерелевантно, туку во Англија имаш крила кои се пред се` speed merchants - Таунсенд, Боласи, Волкот, Заха, Ленон, Панчон, Марез, Мане итн. и воглавно го таргетираат бекот. Поинаков е начинот на игра, не дека италијанското е шит. Евра не можеше повеќе да се носи со овие горенаведени играчи и тоа не беше од лани туку најзабележително стана во сезоната кога ја изгубивме титулата од Сити. А во ЛШ и за нас си кинеше, во ЛШ не сите екипи имаат црнци крила со нитро во газот :)

Можно е да биде голеада :D

Колку е само глуп овој Коне у задњо време,све што допре усра

Коне и минатата утакмица беше катастрофа. Лукаку комотно можеше хет-трик во прво да направи.

Еве им на Евертон. Милион шанси имаа прво полувреме. Мада очекувам да ги скинат до крај, Норвич врска нема.

Овие па Норич празен гол промашуваат. Ебате утакмицата, барем 5-5 да беше да се изнагледавме голчиња.[DOUBLEPOST=1449930023][/DOUBLEPOST]Го извади Баркли, го остава Коне :facepalm:

Последно уредено:
Овие па Норич празен гол промашуваат. Ебате утакмицата, барем 5-5 да беше да се изнагледавме голчиња.[DOUBLEPOST=1449930023][/DOUBLEPOST]Го извади Баркли, го остава Коне :facepalm:

Баркли најслаб беше утакмицава... многу грешки имаше
Делофеу ти е типичен клошар.. ќе направи асистенција ќе отвори некоја шанса и триста грешки прави у меѓувреме..
Лукаку даде гол и го снема цела утакмица...
и добиена утакмица посраа :pos:

Баркли најслаб беше утакмицава... многу грешки имаше
Делофеу ти е типичен клошар.. ќе направи асистенција ќе отвори некоја шанса и триста грешки прави у меѓувреме..
Лукаку даде гол и го снема цела утакмица...
и добиена утакмица посраа :pos:
Во прво испуштија најмалку 4 шанси и си ја добија казната :) Нека се среќни што не изгубија.

Инаку на Норич стадионот ко воен тренинг центар, ровови од сите страни, аут линијата не се познава туку има бразда од пола метар ширина. Ебате стандардите.:tapp:

Вест хем - Стоук паѓа црвен обавезно. Шокрос му фрли мерак на Керол :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom