Фан клуб - РК Вардар

Дечки вчера бев во публика на снимањето на еден на еден а гостин беше Тимур. Ни под разно не помислувајте да ја пропуштите емисијата. Цепажа е Тимур, супер емисија излезе.

Dobrivoje igraciste. Kakov igrac izbrkame za kakvo drvo da doneseme.
Многу ми беше мерак кога му ја брцна онаа вртената на Диви и кога доби аплауз од добар дел од публиката. Ако ништо го заслужи барем тоа, за се што постигна за Вардар.
Дефинитивно изгубивме играчиште. И тоа рачунај дека скоро пола сезона беше без клуб. Украде неколку топки, ми се чини дека даде 4 гола.

Dobrivoje igraciste. Kakov igrac izbrkame za kakvo drvo da doneseme.
Цело време од терен си правеше муабет во второ полувреме со Дибиров и Горбок на клупа :D

А со Брумен и Стоилов на терен.

Какви све глупости слушнав од луѓето околу мене на трибина, мене срам ме пукна. Еден вика "кој е овој Марковиќ што пола публика му аплаудира, сигурно се помешале со Велко Маркоски". Друг пак вика "Марковиќ си отишол кога Шишкарев дошол, требало да остане Марковиќ, да не доаѓал Шишкарев". Трет, "треба да го земеме ПЕТРЕ Георгиевски Џомба". :D

Бојкотирам оваа сезона за во Лига на Шампиони, сигурно тогаш е полно со вакви фаци.

А со Брумен и Стоилов на терен.

Какви све глупости слушнав од луѓето околу мене на трибина, мене срам ме пукна. Еден вика "кој е овој Марковиќ што пола публика му аплаудира, сигурно се помешале со Велко Маркоски". Друг пак вика "Марковиќ си отишол кога Шишкарев дошол, требало да остане Марковиќ, да не доаѓал Шишкарев". Трет, "треба да го земеме ПЕТРЕ Георгиевски Џомба". :D

Бојкотирам оваа сезона за во Лига на Шампиони, сигурно тогаш е полно со вакви фаци.
Со Војводина на почетокот на сезоната кога беа повредени Диви и Џамбо, бранеа Штербик и Чаневски. И еден вика овој Штербик мора да брани на неколку утакмици месечно за да си ја заработи платата од 50 илјади евра :pos:

Ептен ги демолиравме Загреб, голманиве нивни топка не фатија. Таман го пофалив Ивиќ, мизерно издание имаше. Горбок е лидер како бек шутер, а на последниве утакмици и Лацковиќ е во добра форма. Со оглед на тоа што Деревен нема да заигра повторно во оваа сезона, Раул одбра Лац да биде негова замена, наместо Фичо, ваљда поради тоа што старово игра во два правци. Циндриќ со една иста финта, само на десно оди, фаќа забрзување и се фрла. Не знаеа да мрдне на лева страна. Дсениве бекови колку и да се познати имиња, некако просечно играат сезонава. Се чека сеуште на бум од нив двајца. Десните крила тотално индиспонирани, мора да има замени на оваа позиција. Столе е веројатно најкамен во составот, каков само пад во кариерата. Едвај прави место за напаѓачите, промашува 3 од 4 зицери, единствено ја има подобрено играта во одбрана. Одбраната ни е клучен дел во играта, со добра одбрана и брза транзиција играме одлично против неоформена противничка одбрана. Почнат ли да не решетаат и најдат начин да не сведат на позициона игра, наебуваме... Фали некој поискусен среден бек, што нема да брза толку како Карачиќ и Циндриќ.

Поискусен е, поспор е, што значи нема да брза, плус антички е, баш како што бара Коњаникот, а можда и помалце пари ќе бара од Карабатиќ, единствена мана му се ушите за во напад, често знае да направи пробивање, али во одбрана вршат работа :sneaky:

не ја изглеав утакмицавa, ме интересира дали играше и како се покажа Веле Маркоски (шо би рекол Зоран Видевски :pos:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom