Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар поглед кон вашата "Ева Карнеиро".Се заборави камерманот.![]()
Исто и ја хахаха.Ја глеам у гз, викам чеј бе да не е она машкото, дига камерата горе, глеам репче...продолжив со глеање у гз.
![]()
Многу ми беше мерак кога му ја брцна онаа вртената на Диви и кога доби аплауз од добар дел од публиката. Ако ништо го заслужи барем тоа, за се што постигна за Вардар.Dobrivoje igraciste. Kakov igrac izbrkame za kakvo drvo da doneseme.
Цело време од терен си правеше муабет во второ полувреме со Дибиров и Горбок на клупаDobrivoje igraciste. Kakov igrac izbrkame za kakvo drvo da doneseme.
Со Војводина на почетокот на сезоната кога беа повредени Диви и Џамбо, бранеа Штербик и Чаневски. И еден вика овој Штербик мора да брани на неколку утакмици месечно за да си ја заработи платата од 50 илјади евраА со Брумен и Стоилов на терен.
Какви све глупости слушнав од луѓето околу мене на трибина, мене срам ме пукна. Еден вика "кој е овој Марковиќ што пола публика му аплаудира, сигурно се помешале со Велко Маркоски". Друг пак вика "Марковиќ си отишол кога Шишкарев дошол, требало да остане Марковиќ, да не доаѓал Шишкарев". Трет, "треба да го земеме ПЕТРЕ Георгиевски Џомба".
Бојкотирам оваа сезона за во Лига на Шампиони, сигурно тогаш е полно со вакви фаци.
Јас си помислив за Карабатич ќе ќажеш... али кој нормален покрај наумче би го сакал Карабатич во тим