Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.359
- Поени од реакции
- 13.527
Ужи е интересен србизам за потесен,помал.Стојам на тоа дека у први 3 поста може да влезе без никаков проблем.како тоа ужи?..што по демоните е тоа ужи?..слободно нека влези и во најглупите постови во деценијата мене нема да ми смета..едноставно си го кажав односно си го напишав моето мислење и ако не ти чини тогаш слободно реплицирај соодветно наместо да глумиш ироничност и индиректно да вреѓаш..
Кој напиша за Љаич и Јоевтич?..ти свесен си дека ако во случајот се квалификуваме за ЛШ догодина Тохир треба 40 милиони евра да плати за да ги задржи Перишич,Љаич,Јоветич и сите останати засилувања кои пристигнаа летово?..од кај ќе ги откопа тие пари?..не дека јас сум сметководител и се разбирам којзнае колку ама логично е дека следен за продажба е Икарди и во случајот ако Муриљо игра одлично до крајот на сезоната и некој искешира убава сума за него(со оглед дека сеуште е млад) тогаш верувај Тохир и управата нема многу да размислуваат..
Тие Ковачич го продадоа што цел интерашки свет го молеа да не го прави тоа па дури и петиции SaveKova се правеа и протести имаше па за Икарди и Муриљо ќе му ја мислат....
Да не навраќам сега назад кога го шитнаа Ковачич како тоа сите пцуевте и пишувавте дека нема да ги гледате Интер оваа сезона,дека сте разочарани,се трескавте од земја и не знам што...
Кој кур фактор е Ковачич на крај краева?..па и Икарди?..што има изиграно досега тој вашиот мега талент во Реал Мадрид или во досегашната негова кариера за да се молиме на него?..тоа дека е млад и талентиран не ветува ништо бидејќи се зависи од тоа како ќе се развива а Ковачич реално на три сменети тренери непокажа ништо ..
Друго - за Ковачич си нашол погрешна црква да се крстиш!Кур не ми мрдна што го дадоа,расчепкај низ постовите од крајот на август ќе видиш ;-)
Сеа за муриљо - дај жити се преиспитај се уште еднаш!Па уште 30 милиона,у денешно време у кое ловрен е толку платен...
Абе незнам ни зашто те цитирав,валда дека се изнервирав баајги од самата помисла дека би го продале.А па уште деклариран интераш да го посака тоа...
Мада од стално си имал ти благо кажано, чудни ставови
Sent from my SM-G920F using Tapatalk