AniMagus
ペルソナ
Што е подобро, ех и едното и другото е одлично. Многу зависи каков гејмер си, ако ти е само за Dota, Counter Strike and alike, PC ти врши работа. Али за све остало, од лично искуство илјада пати подобро е на козола(и).
Еве сега скоро пак ја играв Lara Croft, но овојпат на PS4 и мислам смешно е да се направи споредба со на PC, како изгледа и гејмплеј и музика и све. Не можам да опишам колку поразлична ми делуваше играта. Општо, сите игри што ги имав играно на PC, далеку подобро изгледаат на PS4.
Јес да тешко пиратерија со PS4 игри, ама затоа има еден куп trial, download на игрици. Па ептен ако ти се свиѓа, си ја купуваш FFS, не се замараш со glitches, patches, and shit. Неодамна и на 3DS ( оф топик, го има ли некој друг бе, да размениме Friend codes
) пуштија картица со која може да си симнуваат roms и гага да се играат игри, што IRL коштаат по 50€ посебно. А да, исто и на Xbox 360, пиратски игрици може да се играат, со тоа што нормално треба да се пази да не те банираат. :d
Пак ќе речам, зависи од преференците на играчот.
Еве сега скоро пак ја играв Lara Croft, но овојпат на PS4 и мислам смешно е да се направи споредба со на PC, како изгледа и гејмплеј и музика и све. Не можам да опишам колку поразлична ми делуваше играта. Општо, сите игри што ги имав играно на PC, далеку подобро изгледаат на PS4.
Јес да тешко пиратерија со PS4 игри, ама затоа има еден куп trial, download на игрици. Па ептен ако ти се свиѓа, си ја купуваш FFS, не се замараш со glitches, patches, and shit. Неодамна и на 3DS ( оф топик, го има ли некој друг бе, да размениме Friend codes

Пак ќе речам, зависи од преференците на играчот.